בעיה | כמעט כל דבר שאני פותח במחשב זה כותב לי "לקובץ זה אין אפליקציה משויכת לביצוע פעולה זו"
-
@ephraum-tzvi והקובץ המוכן?
-
@מומחה-ברמה אמר בבעיה | כמעט כל דבר שאני פותח במחשב זה כותב לי "לקובץ זה אין אפליקציה משויכת לביצוע פעולה זו":
והקובץ המוכן?
מה ששלחת לי מקודם? אמרתי, לא עובד כי יש לי חסימה להסרת רימון במחשב
-
@ephraum-tzvi תחלץ את כל הקבצים האלו לתיקייה חדשה, תפעיל אותם אחד אחד ותאשר.
עריכה: אם יש לך winrar..
-
ניסיתי דרך cmd, הבעיה היא שהוא גם לא נפתח לי, כאילו כלום (הcmd לא נפתח)
-
@מומחה-ברמה אמר בבעיה | כמעט כל דבר שאני פותח במחשב זה כותב לי "לקובץ זה אין אפליקציה משויכת לביצוע פעולה זו":
תפעיל אותם אחד אחד ותאשר.
זה אותו דבר כמו מה ששלחת לי מקודם (כמו בצילום מסך)
-
@ephraum-tzvi דרך אגב נפתח לך סייר קבצים אם כן תוריד את התיקייה תפתח ותאשר את הקבצים שם אחד אחד
אני יעלה עוד דקה..
-
@ephraum-tzvi לא..
-
@מומחה-ברמה כבר העלת ואני חוזר, הבעיה היא לא ההורדה אלא הפתיחה כך שאין באמת למה לדחוס אתזה כי ההדנה חוסמת את זה רק כשאני פותח
-
-
קישור לתיקייה..
https://drive.google.com/drive/folders/1C2qj4dmw603B4WBEF7tWi8j34LfNaXT9?usp=sאותו דבר (החסימה של רימון)
-
יש לי אופציה יחידה:
לחכות שהבאג באתר של רימון יסתדר ואז אוכל לבטל לכמה זמן את החסימה של הסרת רימון... -
תוריד את הקובץ הבא FixMy10_64.exe תשנה את הסיומת מ-exe ל-com ותפתח, לך ללשונית File Associations Fixer וליד EXE לחץ על FIX
בסוף הצלחתי להשבית לכמה זמן את ההגנה ולא שיניתי את הסיומת (כי אחרי ששיניתי זה לא עבד, פשוט לא נפתח...), אז פתחתי אתזה בתור exe ולחצתי על האפשרות השניה נפתח לי סוגשל קובץ bat ואשכרה אחרי חמש דק' (אפי' פחות) המחשב תוקן!!!
עכשיו הכל עובד כשורה ב''ה!!! ממש תודה לכולם על העזרה!!! -
-