בעיה | הצבעי מסך שלי לא מכוונים טוב יש אפשרות לטפל בזה?
-
@רוצה-להבין אמר בבעיה | הצבעי מסך שלי לא מכוונים טוב יש אפשרות לטפל בזה?:
אבל לאחרונה שמתי לב שגם לאנשים מקצועיים סביבי הם רואים צבע אחד ואני צבע שונה
הם רואים את זה על אותו מסך?
אז או שאני עיוורת
-
@yaakovsas אמר בבעיה | הצבעי מסך שלי לא מכוונים טוב יש אפשרות לטפל בזה?:
לא, לפי מה שכתוב בפוסט
-
@רוצה-להבין
זה יכול לעזור. (תוכנה לכיול מסך).
איזה דגם מסך יש לכם ? -
@יהודה-12 אמר בבעיה | הצבעי מסך שלי לא מכוונים טוב יש אפשרות לטפל בזה?:
@רוצה-להבין
איזה דגם מסך יש לכם ?איפה בודקים דגם?
-
@yaakovsas אמר בבעיה | הצבעי מסך שלי לא מכוונים טוב יש אפשרות לטפל בזה?:
אבל לאחרונה שמתי לב שגם לאנשים מקצועיים סביבי הם רואים צבע אחד ואני צבע שונה
אז או שאני עיוורת
אכן אני לא עיוורת צבעים זהיתי הכל!
-
@יהודה-12 אמר בבעיה | הצבעי מסך שלי לא מכוונים טוב יש אפשרות לטפל בזה?:
@רוצה-להבין
איזה דגם מסך יש לכם ?לא הבנתי מה לעשות שם? איך להוריד ומה?
אשמח אם תוכל להסביר לי
תודה! -
-
@משה-מזרחי
תודה רבה!
אבל מה אני לוחצת פה? -
@רוצה-להבין next
כרגע זה עדיין ההתקנה של התוכנה... -
@צדיק-תמים @משה-מזרחי
ומה עכשיו לעשות?
זה ההודעות שעולות לי
-
@רוצה-להבין
זה התרגום המלא של ההודעה הראשונה;
DisplayCAL3 כיול ואפיון תצוגה מופעל על ידי ArgylICMS הגדרות ברירת מחדל (גמא 2.2) פרופיל תצוגה ומכשיר כיול 3D LUT אימות תצוגת מכשיר צג PnP כללי @ 0, 0, 1920x 1080 (ראשי) מצב לבנה פיצוי סחיפה רמה שחורה עליך לאפשר ל- הצג חימום למשך 30 דקות לפחות לפני תחילת המדידות. אם אתה משתמש במכשיר שלך במצב מגע, מומלץ להשאיר אותו בתצוגה גם בזמן זה. השבת את כל הגדרות התמונה הדינמיות של התצוגה שלך אם רלוונטי. זה יכול לכלול פונקציות כמו ניגודיות דינמית, עמעום, בהירות אוטומטית ותכונות דומות. ודא שאור לא זורח ישירות על מסך התצוגה שלך. אם הצג שלך הוא טלוויזיית OLED או פלזמה, או סוג אחר עם תפוקת אור משתנה בהתאם לתוכן התמונה, הפעל פיצוי סחיפה של רמת לבן. אם המכשיר שלך הוא ספקטרומטר ואתה משתמש בו במצב מגע על צג עם רמת שחור יציבה, ייתכן שתרצה להפעיל פיצוי סחיפה של רמת שחור של המכשיר. אם המכשיר שלך הוא קולורימטר, עליך להשתמש במצב מדידה או תיקון המתאים לסוג התצוגה או התצוגה שלך. שים לב שמכשירים מסוימים (למשל K-10, Spyder4/5/X) עשויים להציע מבחר של מצבי מדידה שכבר מכוונים לסוגי תצוגה ספציפיים. O הצג מידע על טכנולוגיות תצוגה נפוצות כיול ופרופילבהודעה השניה מבקשים שתתמכו בהם , לחצו על not now
-
@משה-מזרחי אמר בבעיה | הצבעי מסך שלי לא מכוונים טוב יש אפשרות לטפל בזה?:
@רוצה-להבין
זה התרגום המלא של ההודעה הראשונה;
DisplayCAL3 כיול ואפיון תצוגה מופעל על ידי ArgylICMS הגדרות ברירת מחדל (גמא 2.2) פרופיל תצוגה ומכשיר כיול 3D LUT אימות תצוגת מכשיר צג PnP כללי @ 0, 0, 1920x 1080 (ראשי) מצב לבנה פיצוי סחיפה רמה שחורה עליך לאפשר ל- הצג חימום למשך 30 דקות לפחות לפני תחילת המדידות. אם אתה משתמש במכשיר שלך במצב מגע, מומלץ להשאיר אותו בתצוגה גם בזמן זה. השבת את כל הגדרות התמונה הדינמיות של התצוגה שלך אם רלוונטי. זה יכול לכלול פונקציות כמו ניגודיות דינמית, עמעום, בהירות אוטומטית ותכונות דומות. ודא שאור לא זורח ישירות על מסך התצוגה שלך. אם הצג שלך הוא טלוויזיית OLED או פלזמה, או סוג אחר עם תפוקת אור משתנה בהתאם לתוכן התמונה, הפעל פיצוי סחיפה של רמת לבן. אם המכשיר שלך הוא ספקטרומטר ואתה משתמש בו במצב מגע על צג עם רמת שחור יציבה, ייתכן שתרצה להפעיל פיצוי סחיפה של רמת שחור של המכשיר. אם המכשיר שלך הוא קולורימטר, עליך להשתמש במצב מדידה או תיקון המתאים לסוג התצוגה או התצוגה שלך. שים לב שמכשירים מסוימים (למשל K-10, Spyder4/5/X) עשויים להציע מבחר של מצבי מדידה שכבר מכוונים לסוגי תצוגה ספציפיים. O הצג מידע על טכנולוגיות תצוגה נפוצות כיול ופרופילבהודעה השניה מבקשים שתתמכו בהם , לחצו על not now
לחצתי על מה שאמרתה אבל מה אני עושה עם ההודעה הזו
קראתי את התרגום אבל לא הבנתי מה אני צריכה לעשות -
@רוצה-להבין
לא יודע בדיוק
אני יכול לנסות בחיבור מרחוק
אם תרצו , שלחו פרטים של team viewer למייל mmizrahi48@gmail.com -
@משה-מזרחי מזה הריבוע מצד שמאל למעלה? וגם ההוא מימין מה הם אומרים?
-