הצעת ייעול | קבוצת מורידי תוכנות
-
לפתוח קבוצה של מורידי תוכנות - אנשים שרוצים לעזור בכל פעם שמעלים קישור חסום, שיתייגו אותם ואז הם יעלו את התוכנה הרצויה.
ואולי לעשות גם אשכול מיוחד להורדת תוכנות ואפליקציות שכל פעם שבאיזה שרשור יהיה כתוב את המילה "חסום לי" "חסום בנטפרי" וכדומה אז מיד אחד מצוות פיקוח יעביר את ההודעה לאותו אשכול, ושם יעזרו לו בהורדת התוכנה.
מה אתם אומרים?
ניתן כמובן לבצע רק את אחד הרעיונות, הם לא חייבים לעבוד ביחד. -
@איש-פשוט-מאוד למה שמת לב שמישהו ביקש תכנה ולא קיבל
יש מספיק שנותנים -
@צור אמר בהצעת ייעול | קבוצת מורידי תוכנות:
@איש-פשוט-מאוד למה שמת לב שמישהו ביקש תכנה ולא קיבל
יש מספיק שנותניםזה לא שלא מקבלים.
הרעיון הוא שבמקום שהנטפריים יתחננו דבר יום ביומו לעזרה, זה יהיה אוטומטית באשכול מסוים ששם כל מי שבאפשרותו לעזור, יוכל לעזור.אגב מן הסתם ניתן לסדר את זה בצורה אוטומטית, כמו שיש לנטפרי בוט שחוסם אוטומטית קישורים שפורסמו, שמתמחים יעביר אוטומטית לאשכול ההוא כל קישור שמתפרסם לציבור.
-
@א-סאדיגערער יש כאן אשכול על גמ"ח נקודות בנטפרי
לגבי העלאת תוכנות, זה קשור למהירות הורדה והעלאה שיש לכל אחד..
-
@איש-פשוט-מאוד אמר בהצעת ייעול | קבוצת מורידי תוכנות:
@חראשו אני התכוונתי לזה שכמעט בכל אשכול שיש בו קצת הורדות תמיד מגיע מישהו ואומר נחסם לי וכו
אז רציתי לחסוך את זה, וכל אחד שנחסם לו, לא יפריע לנושא רק יעבור לנושא הזה של ההורדות
אבל הכל לפי שיקול דעת ההנהלהבקיצור אתה מתכוון לפתוח אשכול של 'בקשות תוכנות' כזה (אע"פ שיש אחד כזה?)
-
@avramk100 לא כ"כ מדויק
זה יותר אשכול שאחרי שהביאו באשכול אחר תוכנה,
אז יכתבו באשכול הזה
"בקשר לתוכנה/קובץ פלוני שהובא כאן, הוא חסום, נא להביא אותו לכאן"
וככה לא בכל אשכול יהיה את המשפט הכי נפוץ - חסום לי!
וכשמישהו יכתוב חסום לי אז הצוות פיקוח מיד יעבירו אותו לאשכול הזה, וכך ישמרו על עניניות בנושאים חשובים -
@איש-פשוט-מאוד אמר בהצעת ייעול | קבוצת מורידי תוכנות:
@avramk100 לא כ"כ מדויק
זה יותר אשכול שאחרי שהביאו באשכול אחר תוכנה,
אז יכתבו באשכול הזה
"בקשר לתוכנה/קובץ פלוני שהובא כאן, הוא חסום, נא להביא אותו לכאן"
וככה לא בכל אשכול יהיה את המשפט הכי נפוץ - חסום לי!
וכשמישהו יכתוב חסום לי אז הצוות פיקוח מיד יעבירו אותו לאשכול הזה, וכך ישמרו על עניניות בנושאים חשוביםאתה מתכוון אשכול שייקראו לו "בקשות תוכנות"? @שמואל