בירור | מספר חסום בברירת מחדל עם חריגים
-
@תורה-צוה-לנו-משה בטלפון ניחשתי שא"א אפשר. חשבתי אולי להוסיף בחלק מאנשי הקשר איזה קוד שיגרום לגילוי או פטנט אחר
@aiib עכשיו אני נזכר שיש קוד שעושה חסוי. אינני זוכר מהו. אולי 142 והמשך המספר.
-
@תורה-צוה-לנו-משה אני מחפש קוד הפוך...
לכל מספר בנפרד כמו #31# -
@תורה-צוה-לנו-משה אני מחפש קוד הפוך...
לכל מספר בנפרד כמו #31#@aiib מה כבר ההבדל?
-
@aiib מה כבר ההבדל?
@תורה-צוה-לנו-משה לא הבנתי
-
@תורה-צוה-לנו-משה לא הבנתי
@aiib כך אני הבנתי את הדברים:
כתבת שאתה רוצה ברירת מחדל חסום ושיהיה קוד שפותח. אני אמרתי הפוך - ברירת מחדל שיהיה פתוח, וע"י קוד אתה חוסם. ונראה שאתה מקפיד שיהיה דווקא על האופן שאתה רוצה (ברירת מחדל חסום), ואני שואל מה זה משנה מה הברירת מחדל? בסופו של דבר מי שאתה רוצה זה חסום, ומי שאתה רוצה אחרת זה יהיה פתוח.
הבנת(י) נכון? -
@aiib כך אני הבנתי את הדברים:
כתבת שאתה רוצה ברירת מחדל חסום ושיהיה קוד שפותח. אני אמרתי הפוך - ברירת מחדל שיהיה פתוח, וע"י קוד אתה חוסם. ונראה שאתה מקפיד שיהיה דווקא על האופן שאתה רוצה (ברירת מחדל חסום), ואני שואל מה זה משנה מה הברירת מחדל? בסופו של דבר מי שאתה רוצה זה חסום, ומי שאתה רוצה אחרת זה יהיה פתוח.
הבנת(י) נכון?@תורה-צוה-לנו-משה אני רוצה שיהיה חסום לכל ה2000 אנשי קשר שלי חוץ מכמה בודדים של בני משפחה. ולכן ברירת המחדל זה סגור ולבני המשפחה לא אכפת לי אחד אחד להוסיף קוד קבוע באנשי קשר
-
@תורה-צוה-לנו-משה אני רוצה שיהיה חסום לכל ה2000 אנשי קשר שלי חוץ מכמה בודדים של בני משפחה. ולכן ברירת המחדל זה סגור ולבני המשפחה לא אכפת לי אחד אחד להוסיף קוד קבוע באנשי קשר
@aiib 2 סימים....
-
@aiib 2 סימים....
-
@aiib תברר בחברת הסלולר? יתנו לך את כל הקודים שבעולם..
-
@aiib תברר בחברת הסלולר? יתנו לך את כל הקודים שבעולם..
@תורה-צוה-לנו-משה אם פה אין גם להם אין...
-
@תורה-צוה-לנו-משה אם פה אין גם להם אין...
@aiib מה יש לך להפסיד? סתם ככה, דברים כאלו אני מתקשר לחברה ואני לא שואל פה את הדברים האלו ותמיד יש להם מה לחדש.