בירור | האם ניתן להגדיר ווינדוס 11 בארגז חול?
-
@aiib תנסה להרחיב זיכרון וירטואלי, ותנסה ללחוץ (בעדינות, בשלב הראשון) על המחשב לראות איך הוא נענה לדרישה שלך, ותראה אם זה עבוד. עשיתי הוספה של זיכרון וירטואלי לאיזה מחשב בטטה לגמרי (מעבד Pentium מהסדרות החדשות), וזה עזר לו להיות יותר זריז, אבל הוספתי המון...
בכל אופן תעדכן, נשמח להעשיר את הידע שיש לנו =] -
@תורה-צוה-לנו-משה למה אתה מתכוון כשאתה מוסיף זיכרון "ווירטואלי" למחשב?
-
@avramk100 קובץ שהמחשב יוצר אותו (לפי הגדרה), והוא בעצם עושה את הפעולה של הזיכרון הפיזי. כך שאם יש לך מחשב עם 16 גיגה זיכרון, ואתה מגדיר לו עוד 16 גיגה זיכרון, המחשב יחלק חלק מהנתונים בין הקובץ (שנקרא קובץ החלפה, שכחתי לציין זאת), כך שיתקבל לך תוצאה של 32 גיגה.
מחשב זה > מאפיינים > הגדרות מערכת מתקדמות > תחת "ביצועים" לחץ על "הגדרות..." > כרטיסייה "מתקדים" > תחת "זיכרון וירטואלי" לחץ על "שינוי".
בד"כ זה מנוהל אוטומטית לפי המחשב ועוד הרבה דברים. ואם אתה מוסיף, כדאי לבדוק עם המומחים פה אם על SSD זה יכול להזיק. -
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבירור | האם ניתן להגדיר ווינדוס 11 בארגז חול?:
@avramk100 קובץ שהמחשב יוצר אותו (לפי הגדרה), והוא בעצם עושה את הפעולה של הזיכרון הפיזי. כך שאם יש לך מחשב עם 16 גיגה זיכרון, ואתה מגדיר לו עוד 16 גיגה זיכרון, המחשב יחלק חלק מהנתונים בין הקובץ (שנקרא קובץ החלפה, שכחתי לציין זאת), כך שיתקבל לך תוצאה של 32 גיגה.
מחשב זה > מאפיינים > הגדרות מערכת מתקדמות > תחת "ביצועים" לחץ על "הגדרות..." > כרטיסייה "מתקדים" > תחת "זיכרון וירטואלי" לחץ על "שינוי".
בד"כ זה מנוהל אוטומטית לפי המחשב ועוד הרבה דברים. ואם אתה מוסיף, כדאי לבדוק עם המומחים פה אם על SSD זה יכול להזיק.יפה. לא הכרתי.
לכאורה @משחזר-מידע יידע לומר האם זה יכול להזיק.
שאלה, האם זה יכול לעבוד במחשבים ללא וירטואליזיצייה ? -
@avramk100 זיכרון וירטואלי? בוודאי.. זה היה בתקופה לפני הוירטואליזציה..
-
@תורה-צוה-לנו-משה זה אמור לעזור גם למכונה ורטואלית?
-
@תורה-צוה-לנו-משה תעדכן...
אם אפשר להגדיר את זה רק במכונה אז לכאורה זה בוודאי לא מזיק, לא?!
או שבכל מקרה נחכה ל @משחזר-מידע -
@aiib אמר בבירור | האם ניתן להגדיר ווינדוס 11 בארגז חול?:
@תורה-צוה-לנו-משה זה אמור לעזור גם למכונה ורטואלית?
@תורה-צוה-לנו-משה לכאורה כן, אלא אם זה עוקף את הביצועים הוירטואליים של המחשב ופונה ישר לביוס
-
@aiib אנשים זה עובד!!!!!! (בדיקה קצרה, לא העמסתי)
רק שזה משתמש בזיכרון הפיזי שבמחשב, כך שהעליתי מכונה עם 8 גיגה זיכרון כשהזיכרון הפיזי שלי הוא 8 (לפני שבוע היה לי מחשב עם 16.. לכן הגדרתי אותו ככה), וחונק אותו עד הסוף.... -
@aiib אנשים זה עובד!!!!!! (בדיקה קצרה, לא העמסתי)
רק שזה משתמש בזיכרון הפיזי שבמחשב, כך שהעליתי מכונה עם 8 גיגה זיכרון כשהזיכרון הפיזי שלי הוא 8 (לפני שבוע היה לי מחשב עם 16.. לכן הגדרתי אותו ככה), וחונק אותו עד הסוף....בטח צריך מחשב חזק. זה אמור לסחוווווט את המחשב.
@אמיר @KINGYOS @יוסי-מחשבים חוו"ד ?! -
@תורה-צוה-לנו-משה יש מצב להדרכה לאנשים פשוטים?
-
@aiib אמר בבירור | האם ניתן להגדיר ווינדוס 11 בארגז חול?:
לאנשים פשוטים
חביבי, נראה לי שאני איש הפשוט, אני לא עובר את הרמה של חובבן...
-
@תורה-צוה-לנו-משה אז תסביר...
מה עשית?! -
@aiib אחרי שנכנסתי ל"זיכרון וירטואלי" כנ"ל, הסרתי את הוי מ"נהל אוטומטית..." כך שעכשיו אני יכול להגדיר ידנית את הזיכרון הוירטואלי בכוננים. לכונן D הכנסתי ערך של גודל התחלתי 8196 שזה 8 גיגה, וערך מרבי 16392, שזה כפול מזה, אישרתי, המחשב דרך איתחול מחדש וזהו.
-
@aiib אחרי שנכנסתי ל"זיכרון וירטואלי" כנ"ל, הסרתי את הוי מ"נהל אוטומטית..." כך שעכשיו אני יכול להגדיר ידנית את הזיכרון הוירטואלי בכוננים. לכונן D הכנסתי ערך של גודל התחלתי 8196 שזה 8 גיגה, וערך מרבי 16392, שזה כפול מזה, אישרתי, המחשב דרך איתחול מחדש וזהו.
תסביר לו שלב אחרי שלב, לאן להיכנס הוא יבין יותר
-
@avramk100 זה ההמשך של מה שכתבתי לפני כן, אם הוא עקב הוא אמור לדעת.
-
@תורה-צוה-לנו-משה רק אני אחכה ל @משחזר-מידע כדי לדעת אם זה לא יוצר נזק
כי כן ראיתי באחד מהאתרים ששימוש בזכרון וירטואלי אמור להזיק לכונן, כי הרי הוא משמש בכונן למהירות שהוא אולי לא רגיל עבורו