תוכנת תרגום ממה שכתוב במסך
-
אני מחפש תוכנה שמתרגמת את מה שכתוב על המסך מאנגלית לעברית, כמו גוגל, פשוט יש לי מחשב עם ווינדוס סרבר שאין לו עברית, אני ממש תקוע, אז אני מחפש תוכנה שתתרגם את מה שכתוב על המסך מאנגלית לעברית, [אני יודע שיש כזאת תוכנה לפלאפונים [אנדרואיד] שממקדים את המצלמה על טקסט באנגלית והוא מתרגם במקום של הטקסט לעברית] אני מוכן גם לשלם.
תודה מראש. -
תוכנת תרגום אונליין חינמית שבין שלל תכונותיה שיכולה לזהות טקסט באנגלית ולתרגם עם שרתי גוגל, מיקרוסופט וכד'
השם: QTranslate
לגירסת התקנה לחץ כאן
לגירסה ניידת לחץ כאן
לאחר ההפעלה יופיע סמל בשורת המשימות, מקליקים עליו ימני ובוחרים ב"זיהוי טקסט" ומסמנים את החלון/הקטע הרצוי ומקישים ENTER -
@יוסי-מחשבים אמר באני מחפש תוכנה שמתרגמת את מה שכתוב על המסך מאנגלית לעברית, כמו גוגל, פשוט יש לי מחשב עם ווינדוס סרבר שאין לו עברית, אני ממש תקוע, אז אני מחפש תוכנה שתתרגם את מה שכתוב על המסך מאנגלית לעברית,:
תוכנת תרגום אונליין חינמית שבין שלל תכונותיה שיכולה לזהות טקסט באנגלית ולתרגם עם שרתי גוגל, מיקרוסופט וכד'
השם: QTranslate
לגירסת התקנה לחץ כאן
לגירסה ניידת לחץ כאן
לאחר ההפעלה יופיע סמל בשורת המשימות, מקליקים עליו ימני ובוחרים ב"זיהוי טקסט" ומסמנים את החלון/הקטע הרצוי ומקישים ENTER@יוסי-מחשבים תוכנה פצצה!
למי שמסתבך, ניתן להפוך את ממשק התוכנה לעברית כך:
ואז:
-
דבר ראשון תודה על כל העזרה.
דבר שני אני יסביר, יש לי עמדות לכתיבת חידושי תורה, ורציתי שמכל עמדה יוכל כל משתמש להיכנס לחשבון שלו, ויהיה הגבלה על המחשב ששום תוכנה\אפליקציה לא תוכל לפעול חוץ מוורד, וחיפשתי הרבה זמן, ומה שיצא לי בסוף זה לעשות ווינדוס סרבר במחשב הראשי ששם פותחים את המשתמשים ואז יש לכל המשתמשים אותו חשבון [את הסינכרון לא הצלחתי להפעיל, אז עשיתי לכל משתמש תקיה במחשב הראשי עם הגבלות הרשאה שכך כל משתמש יכול לשמור קבצים בתקייה ורק הוא יוכל לגשת אליהם, ואת ההגדרות הראשונות לקחתי משהו שיעשה לי אותם, אבל כל הזמן יש בעיות וכו' ואת הווינדוס עצמו הורדתי חבילת שפה עברית אבל לסרבר זה לא עוזר, ואני רוצה לדעת איך להפעיל אותו, זהו. -
@יוסי-מחשבים
איך משיגים מפתח API ל OCR - זה נגמר אחרי מספר מילים. -
פוסט זה נמחק!