מחוות שונות בלוח המגע של המחשב (לוח העכבר) | בקשה לתוכנה
-
מה שיש לי:
-
@זלמן ברוב הניידים כשלוחצים בו זמנית על שני הכפתורים של העכבר (הימני והשמאלי) זה כאילו לוחצים על הגלגלת.
נ.ב. לא עובד לך שכשאתה מקיש עם שתי אצבעות על הפד שנפתח תפריט אפשרויות? אם זה לא עובד זה כמעט בטוח עניין של דרייבר.
נ.ב. נוסף - הפורום של לנובו - פורום מעולה!! ודאי תמצא שם פתרון לכל בעיה לפי דגם. אם היה לי זמן הייתי מחפש לך. -
@זלמן אמר במחוות שונות בלוח המגע של המחשב (לוח העכבר) | בקשה לתוכנה:
@chv לצערי זה לא עובד שני הלחצנים ביחד. במחשב נייח אחר זה כן עובד. אבל אין עניין כיון שיש לי עכבר.
לא הבנתי. אני לא מדבר על נייח אני מדבר על נייד. יש פד ומתחתיו שני לחצנים. אם הדרייברים מעודכנים אמור לצאת לך ככה:
כשאתה מקיש - כלומר נוגע (באמצעות כריות אצבעותיך הענוגות) על גבי הפד עם שתי אצבעות בו זמנית אמור להיפתח תפריט אפשרויות ("תפריט הצד" - מה שנפתח כשלוחצים על הכפתור הימני בעכבר)
כשאתה לוחץ (גם כן באמצעות אותן כריות ענוגות. רק הפעם במקום אחר--) על הכפתורים שלמטה - על שתיהם בו זמנית - אמור להיות כאילו לחצת (בעכבר רגיל) על הגלגלת. מה שנקרא בעגה מחשבית "הכפתור האמצעי". בקיצור מה "שפותח קישורים בכרטיסיה חדשה".יש קישור לפורום של לנובו?
forums.lenovo.com
מקווה שתסתדר. הפורום באנגלית גמורה ואף בגרמנית, ספרדית ושאר מרעין בישין.
מכיוון שלמחשב שלך יש גיל מסוים.. אני משער שיש שם לפחות topic אחד או שניים על הנושא. -
@chv אמר במחוות שונות בלוח המגע של המחשב (לוח העכבר) | בקשה לתוכנה:
כשאתה מקיש - כלומר נוגע (באמצעות כריות אצבעותיך הענוגות) על גבי הפד עם שתי אצבעות בו זמנית אמור להיפתח תפריט אפשרויות ("תפריט הצד" - מה שנפתח כשלוחצים על הכפתור הימני בעכבר)
כשאתה לוחץ (גם כן באמצעות אותן כריות ענוגות. רק הפעם במקום אחר--) על הכפתורים שלמטה - על שתיהם בו זמנית - אמור להיות כאילו לחצת (בעכבר רגיל) על הגלגלת. מה שנקרא בעגה מחשבית "הכפתור האמצעי". בקיצור מה "שפותח קישורים בכרטיסיה חדשה".לא זה עובד ולא זה עובד.