בירור | סריקת כונן לאיתור שגיאות
-
@שלמה-ווייס למה?
@צור איני יכול להעיד מניסיון, אבל לטענתו זה יכול למחוק קבצים ממערכת הקבצים (גם מסברא מאד יכול להיות מכיוון שפקודת CHKDSK אינה בעלת רוה"ק לדעת להחזיר כל שגיאה למקום ויכולה לטעות...)
-
@צור איני יכול להעיד מניסיון, אבל לטענתו זה יכול למחוק קבצים ממערכת הקבצים (גם מסברא מאד יכול להיות מכיוון שפקודת CHKDSK אינה בעלת רוה"ק לדעת להחזיר כל שגיאה למקום ויכולה לטעות...)
@שלמה-ווייס אם יש לי כזה הודעה זה אומר שיש לי שגיאות בכונן?
-
@יענקל-ה אכן
-
@יענקל-ה לא מחייב. הרבה פעמים אני מקבל תשובה שלא נמצאו שגיאות אחרי שהוא כותב לי נמצאו שגיאות.
-
@יענקל-ה אכן
@שלמה-ווייס מה זה אומר השגיאות האלה
זה יכול לעשות נזק למחשב? -
@שלמה-ווייס מה זה אומר השגיאות האלה
זה יכול לעשות נזק למחשב?@יענקל-ה המחשב זיהה פוטנציאל לנזק או נזק שקרה. אם זה כונן המערכת אז זה בגלל ניתוק מזרם החשמל וכיו"ב..
-
@יענקל-ה ברוב המוחלט של המקרים זה קורה עקב ניתוק הכונן באופן שרירותי ללא הוצאה בטוחה
במקרה כזה, ביל גייטס מסמן בתוך הכונן שצריך סריקה וממש לא רצוי לבצעו
להזהר לנתק רק עם הוצאה בטוחה! -
@יענקל-ה ברוב המוחלט של המקרים זה קורה עקב ניתוק הכונן באופן שרירותי ללא הוצאה בטוחה
במקרה כזה, ביל גייטס מסמן בתוך הכונן שצריך סריקה וממש לא רצוי לבצעו
להזהר לנתק רק עם הוצאה בטוחה!@משחזר-מידע במידה ואדם טעה, מה אתה ממליץ לעשות ובאיזה כלים?
-
@משחזר-מידע במידה ואדם טעה, מה אתה ממליץ לעשות ובאיזה כלים?
@תורה-צוה-לנו-משה לשנות בחזרה את הbit הזה ידנית עם Hex editor
תגגל manually remove dirty bit -
@תורה-צוה-לנו-משה לשנות בחזרה את הbit הזה ידנית עם Hex editor
תגגל manually remove dirty bit@משחזר-מידע יש לי בעיה, מערכת הקבצים היא exFAT. איך אני יכול לאתר את הבעיה?
-
@משחזר-מידע יש לי בעיה, מערכת הקבצים היא exFAT. איך אני יכול לאתר את הבעיה?
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבירור | סריקת כונן לאיתור שגיאות:
מערכת הקבצים היא exFAT
אין צורך להיות עצלן
גוגל יודע הכל
https://superuser.com/questions/915149/how-to-quickly-force-clear-the-dirty-bit-on-exfat-filesystem -
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבירור | סריקת כונן לאיתור שגיאות:
מערכת הקבצים היא exFAT
אין צורך להיות עצלן
גוגל יודע הכל
https://superuser.com/questions/915149/how-to-quickly-force-clear-the-dirty-bit-on-exfat-filesystem@משחזר-מידע לא עצלן כמו אחד שלא יודע איך לגגל בתחומים מסויימים (או לפחות לא חושב על זה..
)
תודה על העזרה הנפלאה, ועל הסבלנות.