בעיה | מישהו יכול לעזור לי בעניין תוכנת נקדת - אופיס יהודי
-
@יוסי-מחשבים אני התקנתי את התכונה שהבאת, אך זה לא עזר, כאילו עדיין לא השתנה כלום, אולי אני לא פועל נכון, מה אני צריך לעשות?
-
@משהו-חדש אמר בבעיה | מישהו יכול לעזור לי בעניין תוכנת נקדת - אופיס יהודי:
אני קניתי את התוכנה הזאת שנקראת 'נקדת' של אופיס יהודי, בהתחלה הכל היה תקין, פעם אחת אני פותח את הוורד וזה לא מופיע הנקדת... אני נסיתי להסיר ולהתקין מחדש, אך זה עזר לי.... שאלתי גם את 'אופיס יהודי', הם לא יודעים לפתור את זה.. אולי משהו יצליח לפתור לי את התעלומה הזאת.
האם ניסית להוריד מחדש את נקודת?
-
@a0533057932 אתה מתכיון לנקדת, אם כן, אז באמת נסיתי להוריד מחדש את התוכנה הזאת מאתר שלהם [של הנסיון] אך בזה קרה שוב את אותה שגיאה. הם בעצמם אמרו לי שכנראה אין מנוס מפירמוט של המחשב... אבל הם אמרו לי שאחרי פירמוט אצטרך לשלם 50 שח על קוד חדש. סתם ככה זה נשמע לי מוזר, שצריך בשביל זה פירמוט של המחשב....
-
לדעתי לפני שאתה מנסה פירמוט, אולי כדאי לנסות התקנה לא נקיה של גירסה מתקדמת יותר של וינדוס.
ואגב איזה גירסה יש לך? אם זה באזור ה 1703 יכול להיות ששדרוג יועיל לך, לי למשל היו כמה בעיות עם זה וברגע ששידרגתי ל 1909 כולם נפתרו ב"ה.@משהו-חדש אם אתה צריך דחוף ניקוד אוטומטי, הובאו כאן בפורום כמה תוכנות מצויינות.
או למשל 'דגש פרו' שיש שם חצי אוטומטי.
ויש כמובן את האתר המוצלח של 'דיקטה'. -
@ששמעון אמר בבעיה | מישהו יכול לעזור לי בעניין תוכנת נקדת - אופיס יהודי:
לדעתי לפני שאתה מנסה פירמוט, אולי כדאי לנסות התקנה לא נקיה של גירסה מתקדמת יותר של וינדוס.
ואגב איזה גירסה יש לך? אם זה באזור ה 1703 יכול להיות ששדרוג יועיל לך, לי למשל היו כמה בעיות עם זה וברגע ששידרגתי ל 1909 כולם נפתרו ב"ה.תודה, אבל תן לי הסבר מה אני צריך לעשות, מה להתקין כדי לשדרג?
@משהו-חדש אם אתה צריך דחוף ניקוד אוטומטי, הובאו כאן בפורום כמה תוכנות מצויינות.
או למשל 'דגש פרו' שיש שם חצי אוטומטי.
ויש כמובן את האתר המוצלח של 'דיקטה'.כן, זה אתר מצויין, אבל לי יש בעיה עם זה, קודם כל אי אפשר לעלות שם קבצים, למרות שרשום העלה קובץ.
דבר שני, אני רוצה לנקד קובץ גדול שכבר עבדתי עליו שיש בו הרבה פסוקים שצריכים ניקוד מקראי, ואת הפסוקים בלבד אני צריך לנקד, בתוכנת הנקדת למשל הוא מזהה את כל הפסוקים שיש במסמך אחד אחד ומנקד אותם לפי הניקוד המסורת שאנחנו קוראים. ולא מצאתי תחליף לזה בכלל. -
@משהו-חדש אם הבנתי נכון זה שתכנת חייב לדעת איך לפתור את זה.
(כנראה לא דברת עם המתכנת) -
@יוסי-מחשבים דיברתי עם שירות הלקוחות, הוא אמר לי שמעולם במשך שנים הווא לא נתקל בתופעה כזאת, הוא אמר שזה לא בעיה בתוכנה אלא בעיה במחשב, כאילו שהרבה קבצים התבלבלו שם במחשב, ולכן הוא חושב שצריך לעשות איפוס למחשב. אולי המתכנת ודאי יודע, אבל על כל פנים בשירות לקוחות אומרים שמעולם לא נתקלו בתופעה כזאת....
ככה שבתכלס' אני ממש מופתע מהתוכנה הזאת, כי תכלס' זה לא קורה בשום תוכנה, כנראה שהתוכנה הזאת עדיין לא עברה ייעול מספיק, ויש בה הרבה באגים, האמת שכרגע מצאתי תוכנה אחרת שלדעתי מחליפה אותה בגדול, מבחינת המון דברים... אני שוקל אם לקנות אותה במידה ואני לא יוכל לעבוד עם ה'נקדת'.... זה ממש קשה לי לעשות עכשיו עוד הפעם איפוס למחשב... -
@יוסי-מחשבים דיברתי עם שירות הלקוחות, הוא אמר לי שמעולם במשך שנים הווא לא נתקל בתופעה כזאת, הוא אמר שזה לא בעיה בתוכנה אלא בעיה במחשב, כאילו שהרבה קבצים התבלבלו שם במחשב, ולכן הוא חושב שצריך לעשות איפוס למחשב. אולי המתכנת ודאי יודע, אבל על כל פנים בשירות לקוחות אומרים שמעולם לא נתקלו בתופעה כזאת....
ככה שבתכלס' אני ממש מופתע מהתוכנה הזאת, כי תכלס' זה לא קורה בשום תוכנה, כנראה שהתוכנה הזאת עדיין לא עברה ייעול מספיק, ויש בה הרבה באגים, האמת שכרגע מצאתי תוכנה אחרת שלדעתי מחליפה אותה בגדול, מבחינת המון דברים... אני שוקל אם לקנות אותה במידה ואני לא יוכל לעבוד עם ה'נקדת'.... זה ממש קשה לי לעשות עכשיו עוד הפעם איפוס למחשב...תנסה להתקין את זה הוספת אופציה להתקנת תוספים לוורד.rar
זה תוסף שבעצם נותן לאופיס בעיקר המתקדמים את היכולת להתקין תוספים ממקור חיצוני לאופיס
נתקלתי בכמה מקרים דומים לשלך שלא היה ניתן להתקין תוספים וזה פתר את הבעייה -
@שלמה-ו תודה, התקנתי את התוסף שהבאת אך הוא נתן לי את השגיאה הבאה, מה זה אומר?
שתכלס כנראה יש בעייה מהותית בהתקנת אופיס אצלך במחשב
אתה צריך לעשות הסרה רצינית ואז התקנה מחדש ולנסות
יש כלי ייעודי להסרת אופיס הוא נמצא בהתקנה של האופיס שהביא @יוסי-מחשבים כאן בפורום
עוד ניסיון קטן שתוכל לנסות זה לפתוח חשבון משתמש חדש במחשב ולנסות להתקין ממנו -
@שלמה-ו אמר בבעיה | מישהו יכול לעזור לי בעניין תוכנת נקדת - אופיס יהודי:
יש כלי ייעודי להסרת אופיס הוא נמצא בהתקנה של האופיס שהביא @יוסי-מחשבים כאן בפורום
עוד ניסיון קטן שתוכל לנסות זה לפתוח חשבון משתמש חדש במחשב ולנסות להתקין ממנואבל כבר הסרתי את האופיס לגמרי, והתקנתי בכלל משהו וורד חדש '2019' ועדיין הבעיה לא נפתרה, אז מה הנקודה, שצריך להסיר עם כלי המיוחד להסרת האופיס, כי אני הסרתי את זה דרך Revo Uninstaller Pro זה לא מספיק?!
-
עוד ניסיון קטן שתוכל לנסות זה לפתוח חשבון משתמש חדש במחשב ולנסות להתקין ממנואבל כבר הסרתי את האופיס לגמרי, והתקנתי בכלל משהו וורד חדש '2019' ועדיין הבעיה לא נפתרה, אז מה הנקודה, שצריך להסיר עם כלי המיוחד להסרת האופיס, כי אני הסרתי את זה דרך Revo Uninstaller Pro זה לא מספיק?!
חושבני שהכלי שהזכרתי יותר יעיל מריבו
בחשבון משתמש אחר ניסית להתקין? -
@שלמה-ו היה לי כרגע אופיס 2016 [עם רישיון של משרד החינוך] ואני הסרתי אותו והתקנתי אופיס 2019, כרגע בתוספות COM אני לא רואה כלל את התוספת של ה'נקדת' למרות שבאופיס הקודם כן ראיתי למרות שהתוכנה עדיין לא הותקנה... עכשיו אני שואל אותך אם בכל זאת נראה לך שהבעיה כאן שלא הסתרי את האופיס 2016 כהוגן, ולכן הוא עדיין לא נותן לי להתקין את התוכנה?
-
@שלמה-ו היה לי כרגע אופיס 2016 [עם רישיון של משרד החינוך] ואני הסרתי אותו והתקנתי אופיס 2019, כרגע בתוספות COM אני לא רואה כלל את התוספת של ה'נקדת' למרות שבאופיס הקודם כן ראיתי למרות שהתוכנה עדיין לא הותקנה... עכשיו אני שואל אותך אם בכל זאת נראה לך שהבעיה כאן שלא הסתרי את האופיס 2016 כהוגן, ולכן הוא עדיין לא נותן לי להתקין את התוכנה?
אין לי משהו ברור בעניין אני רק מעלה כיוון
-
אין לי משהו ברור בעניין אני רק מעלה כיוון
טוב, שומע, אני ינסה שוב להסיר עם כלי שאמרת, ונראה אם זה יעזור, אני מוכן לנסות הכל, כי אם לא אני צריך פירמוט של המחשב.. וזה לא בא לי בכיוון עכשיו בכלל
על כל פנים מה שלא יהיה תודה על העזרה הלבבית -
@משהו-חדש
קודם כל חשוב לדעת שאופיס 2016 ו2019 הם חופפים זה לזה בכמה בחינות כך שמאוד מתאים שהבעיה תמשיך גם עם ההתקנה החדשה.
בעיקרון הפיתרון לתוסף שמתבש זה להסיר את התוסף עם משהו כמו revo.
אם באמת הבעיה בתוכנה וורד כמעט ואין פתרון אלא לאפס ת המחשב.
שים לב! באיפוס המחשב לא צריך למחוק את הקבצים רק את התוכנות!