בקשת מידע | שוב - מגביר קליטה
-
מרוב נושאים לא רואים את היער. ראיתי שיש הרבה בנושא, אבל למעשה לא יצא לי ברור.
אני מחפש לקנות מגביר קליטה שיעבוד לכל הרשתות לפלאפונים [כשר] ולאינטרנט [כמובן כשר, אבל זה לא קשור]. ראיתי שיש בעיה מצד מיסים, ועוד יותר מצד שצריך אישור משרד התקשורת. אשמח למידע מנסיון מה מומלץ לקנות ואיך מסתדרים עם הבעיות הנ"ל, וכן האם אישור משרד התקשורת שניתן לאחד מועיל לכולם, ואם כן, האם יש דרך מראש לסדר את העניין, אולי לבקש מהמוכר להדביק את האישור על החבילה וכדומה.
@משה-144 @ראובן-שבתי
תודה. -
@אהרן
אני קניתי מגביר שאני מאוד!!! מרוצה ממנו
הוא מתאים לכל הרשתות,
עלה באזור 600 ש"ח,
התעכב במכס וקיבל אישור של משרד התקשורת,
העיכוב במכס עלה לי 300+ ש"ח,
מומלץ להכניס בהזמנה מספר שזמין ל sms,
יתכן וזה היה חוסך לי את התשלום הנ''ל,
אין כלל ברור במגבירים, אותו מוצר בדיוק לאחד הגיע חלק ולשני נעצר במכס ולא אושר לייבוא,
נ. ב. גם @מוטי-זהב התנסה בהזמנת מגבירים מחו''ל -
@חראשו
את זה אני קניתי
אם כי הזמנתי אותו את 2 החלקים בנפרד,
אחד נעצר במכס ואחד לא
מתאים כמובן גם לגלישה וגם לשיחות
הוא מתאים לכל התדרים הנפוצים בארץ של כל החברות
ולדורות 2 3 4
לא לוקח אחריות ואין להסתמך על ההמלצה שלי בלבד,
לי היה שוה גם לשלם על זה 1.000 ש"ח, כך שלא כל כך נורא שנעצר במכס,
שימו לב שבשביל שזה יהיה אפקטיבי, האנטנה החיצונית חייבת להיות במקום עם קליטה טובה. -
@דודי-א אמר בבקשת מידע | שוב - מגביר קליטה:
@משה-144 אמר בבקשת מידע | שוב - מגביר קליטה:
אני קניתי מגביר שאני מאוד!!! מרוצה ממנו
הוא מתאים לכל הרשתות,אפשר קישור?
-
@אהרן אמר בבקשת מידע | שוב - מגביר קליטה:
@משה-144 האם יש לך מסמך של אישור של משרד התקשורת שאוכל להדביק על המוצר, וכן לא הבנתי, זה אישור פרטי? איך יכול להיות שלאחד אישרו ולשני לא [או שזו הבירקרטיה הידוע]
אצלי חברה טיפלה בזה מול המכס
הם ביקשו לי את הקישור בדקו את הפרטים, לא נראה לי שעבר בדיקה של משרד התקשורת, נראה לי שהם ראו בקישור שזה בסדר -
@משה-144 אמר בבקשת מידע | שוב - מגביר קליטה:
@אהרן אמר בבקשת מידע | שוב - מגביר קליטה:
@משה-144 האם יש לך מסמך של אישור של משרד התקשורת שאוכל להדביק על המוצר, וכן לא הבנתי, זה אישור פרטי? איך יכול להיות שלאחד אישרו ולשני לא [או שזו הבירקרטיה הידוע]
אצלי חברה טיפלה בזה מול המכס
הם ביקשו לי את הקישור בדקו את הפרטים, לא נראה לי שעבר בדיקה של משרד התקשורת, נראה לי שהם ראו בקישור שזה בסדראיזה חברה? אפשר גם לפנות, כמה עולה?