בקשת מידע | שוב - מגביר קליטה
-
@חראשו
את זה אני קניתי
אם כי הזמנתי אותו את 2 החלקים בנפרד,
אחד נעצר במכס ואחד לא
מתאים כמובן גם לגלישה וגם לשיחות
הוא מתאים לכל התדרים הנפוצים בארץ של כל החברות
ולדורות 2 3 4
לא לוקח אחריות ואין להסתמך על ההמלצה שלי בלבד,
לי היה שוה גם לשלם על זה 1.000 ש"ח, כך שלא כל כך נורא שנעצר במכס,
שימו לב שבשביל שזה יהיה אפקטיבי, האנטנה החיצונית חייבת להיות במקום עם קליטה טובה. -
@דודי-א אמר בבקשת מידע | שוב - מגביר קליטה:
@משה-144 אמר בבקשת מידע | שוב - מגביר קליטה:
אני קניתי מגביר שאני מאוד!!! מרוצה ממנו
הוא מתאים לכל הרשתות,אפשר קישור?
-
@אהרן אמר בבקשת מידע | שוב - מגביר קליטה:
@משה-144 האם יש לך מסמך של אישור של משרד התקשורת שאוכל להדביק על המוצר, וכן לא הבנתי, זה אישור פרטי? איך יכול להיות שלאחד אישרו ולשני לא [או שזו הבירקרטיה הידוע]
אצלי חברה טיפלה בזה מול המכס
הם ביקשו לי את הקישור בדקו את הפרטים, לא נראה לי שעבר בדיקה של משרד התקשורת, נראה לי שהם ראו בקישור שזה בסדר -
@משה-144 אמר בבקשת מידע | שוב - מגביר קליטה:
@משה-144 האם יש לך מסמך של אישור של משרד התקשורת שאוכל להדביק על המוצר, וכן לא הבנתי, זה אישור פרטי? איך יכול להיות שלאחד אישרו ולשני לא [או שזו הבירקרטיה הידוע]
אצלי חברה טיפלה בזה מול המכס
הם ביקשו לי את הקישור בדקו את הפרטים, לא נראה לי שעבר בדיקה של משרד התקשורת, נראה לי שהם ראו בקישור שזה בסדראיזה חברה? אפשר גם לפנות, כמה עולה?
-
@מרכז אמר בבקשת מידע | שוב - מגביר קליטה:
@אהרן שלחתי לך בצאט מידע
@מרכז אמר בבקשת מידע | שוב - מגביר קליטה:
@אהרן שלחתי לך בצאט מידע
גם אני שלחתי לך, ראית?
למה רק בצאט אני גם רוצה לדעת וגם עוד אנשים כשיחפשו מגביר קליטה שיהיה להם מידע
-
@אהרן וכולם.
שימו לב.-
אסור לייבא לארץ מגבר קליטה. לכן תשקול את צעדיך. למשל ייתכן שכדאי לך לבקש מהמוכר לחלק את הסט ל2 חבילות כדי שלא ימשוך תשומת לב. וכדו' וכדו'.
יעויין גם פה -
המגבר שצורף בקישור למעלה וכן רוב ככל המגברים הזולים יכולים לגרום לשיבוש תדרים אצל חברת הסלולר. רק ביקרים יש הגנה מפני בעיה זו. [קרו מקרים שהחברה הגיעה לבית בדרישה לפרק את המגבר]
יש מוכרים וסוכנים שונים בארץ מהם אפשר להשיג. יש בחיפוש קצר כמה וכמה
-
-
שמעתי ממוכר בחנות פלאפונים שמגביר קליטה אף פעם לא חוקי (פעם ראשונה אזהרה פעם שניה קנס למעלה מ100000 ש"ח)
באם מישהו יודע לא כך, אשמח למידע, וכן לכל בעל ניסיון בתחום. (בנוסף שמעתי ממנו שזה לוקח לשכנים את הקליטה, נכון? לא?, מה).
תודה מראש לעונים.