בעיה | שגיאה בהתקנת אופיס של ירון
-
@aiib כיבית את האנטי וירוס...?
@איציק-דייטש ESET גם צריך לכבות?
עכשיו אני נזכר... צריך לכבות את בקרת חשבון משתמש -
עכשיו אני נזכר... צריך לכבות את בקרת חשבון משתמש@aiib אמר בבעיה | שגיאה בהתקנת אופיס של ירון:
עכשיו אני נזכר... צריך לכבות את בקרת חשבון משתמשלא עזר...
יש מצב שהאנטי וירוס של מייקרוספט עשה לי נזק בקובץ כשהכנסתי אותו למחשב אחר? כי הוא נראה תקין, רק בסוף הוא נותן שגיאה -
@aiib אמר בבעיה | שגיאה בהתקנת אופיס של ירון:
עכשיו אני נזכר... צריך לכבות את בקרת חשבון משתמשלא עזר...
יש מצב שהאנטי וירוס של מייקרוספט עשה לי נזק בקובץ כשהכנסתי אותו למחשב אחר? כי הוא נראה תקין, רק בסוף הוא נותן שגיאה -
זה עובד!
הבעיה היא שבתחילת ההתקנה מופיע הודעה של אופיס שאני צריך חיבור לאינטנרט, ואני רואה שהוא באמת מוריד מהאינטרנט, האופיס של ירון הוא לא להתקנה אופליין?!
הוא שוקל כמעט 2 גיגה
מה הסיפור?!@aiib ממש לא!! האופיס מיועד להתקנה אופליין, אם נדרש חיבור לרשת זה רק בגלל שהאפליקציה של ירון לא עובדת אצלך משום מה, לא יודע איך הגעת בכלל להתקנה אונליין.... פירקת את הקובץ של ירון? במקרה כזה זה גם לא יפרוץ לך אותו לאחר ההתקנה
-
@aiib ממש לא!! האופיס מיועד להתקנה אופליין, אם נדרש חיבור לרשת זה רק בגלל שהאפליקציה של ירון לא עובדת אצלך משום מה, לא יודע איך הגעת בכלל להתקנה אונליין.... פירקת את הקובץ של ירון? במקרה כזה זה גם לא יפרוץ לך אותו לאחר ההתקנה
@שלמה-ווייס לא פירקתי ולא נגעתי בו בכלל. ההתקנה עבדה כרגיל כמו תמיד אבל אחרי שההתקנה כביכול גמרה קפצה שגיאה רשמית של אופיס שאין חיבור לאינטנרט, הפעלתי את האינטרנט והפעלתי שוב את הקובץ של ירון, הקובץ התקנה של ירון רץ כרגיל, גמר ואז הופעלה אפליקציית ההתקנה הרשמית של אופיס ושמתי לב שהאינטרנט מתחיל להיגמר.
-
א אלישי העביר נושא זה מ-מחשבים וטכנולוגיה ב-