מדריך | כיצד לשכפל את האימייל שלך
-
בעיה:
יש לי מייל שכמעט מלא. אני צריך לפנות מקום בו.
-איני מעוניין להוריד המייל למחשב כיוון שזה לא נגיש בצורה נוחה כמו בגמייל.
-איני מעוניין למחוק שמה דברים כי אני צריך שמה [כמעט] הכל
לכן חשבתי פשוט להעביר את כל המייל מהמייל המלא למשנהו ואז לרוקן מהמלא את מה שפחות חשוב ודחוף לי וכך הכל יהיה נגיש לי.
שאלה: איך עושים זאת?
פתרון:
מדריך:
דבר ראשון , עליך ליצור לעצמך עוד מייל שאליו תוכל לשכפל הכל. אם יש לך כזה , וודא שיש לך בו מספיק מקום. אם אין לך , צור חשבון.
לאחר מכן , עליך להיכנס לאימייל שאליו תרצה לגבות את האימייל , וללחוץ על גלגל השיניים (=הגדרות) ושמה ללחוץ על הצגת כל ההגדרות:
ואז בחר בלשונית חשבונות וייבוא :
ובחר ב- ייבוא דואר ואנשי קשר.
ייפתח חלון:
עיקבו שם אחר ההנחיות. בסיום , הייבוא יחל. תוכלו לסגור המייל , כרום , לכבות המחשב לגמרי.
יש להמתין מספר שעות \ ימים עד לסיום הייבוא.
זה ייבא לכם מיילים , תוויות , אנשי קשר.
לאחר הייבוא אם תחזרו ללשונית חשבונות וייבוא תראו שיהיה כתוב שהסתיים הייבוא בהצלחה ויהיה לכם בצד שמאל כפתור להסרת המייל שממנו ייבאתם. ממליץ כי - למה לא?
התוויות ייראו כך:
כתובת המייל שממנה ייבאת/ שם תווית
לדוגמה אם ייבאת את התווית"מתמחים טופ" מהמייל mitm@gmail.com, תיווצר לך תווית בשם mitm@gmail.com/מתמחים טופ
כמובן שניתן לשנות ידנית את שם התגית
הערה: כל המיילים שיובאו יקבלו תווים בשם כתובת המייל שממנה ייבאתם, ניתן להסיר את התווים בקלות על ידי מחיקת התווים ללא המיילים הנושאים אותה.
בהצלחה!
תודה ל- @bbn @צדיק-תמים על המידע. -
@הנני-העני אם אתה עובד עם אאוטלוק פשוט תוסיף קובץ נתונים
-
-
@הנני-העני אמר בשאלה | שיכפול מייל - איך עושים?:
אז בעצם אני צריך לגשת לחשבון הריק שלי וליהכנס להגדרות כדהראית ושם לללחוץ על ייבוא והוא ייבא לי הכל? כולל כל המיילים והתוויות?
אכן
התגיות יהיו ככה:כתובת המייל שממנה ייבאת
/שם התגית
לדוגמה אם ייבאת את התגית "מתמחים טופ" מהמייל mitm@gmail.com, תיווצר לך תגית בשםmitm@gmail.com/מתמחים טופ
כמובן שניתן לשנות ידנית את שם התגיתנ.ב. כל המיילים שיובאו יקבלו תווים בשם כתובת המייל שממנה ייבאתם, ניתן להסיר את התווים בקלות על ידי מחיקת התווים ללא המיילים הנושאים אותה.
@הנני-העני אמר בשאלה | שיכפול מייל - איך עושים?:
והאם לאחר הייבוא יתייצר קשר בין החשבונות? דהיינו האם זה מקשר בין החשובנות או שהם מופרדים וזה ייבוא חד פעמי [=מה שאני רוצה שיקרה]?
ח"פ
-
-
-