בעיה | השארת שירותי google play ללא החנות
-
אני מעוניין להכשיר מכשיר מסוים לחלוטין צרבתי רוט והסרתי את כל אפליקציות המערכת לחלוטין אלא שכשאני מסיר את גוגל פליי האפליקציה היחידה שבשבילה אני צריך את המכשיר מפסיקה לעבוד
איך אני משאיר את שירותי גוגל בלי שהחנות תיהיה זמינה (כגון קובץ APK פגום שלא יתן לחנות להיפתח אבל כן ישאיר את השירות שהיא נותנת -
@שלום-וברכה-1 תנסה למחוק את גוגל פלאי אבל לא את שירותי גוגל פלי
-
@mefateach ניסיתי זה לא עזר עדיין האפליקציה לא עבדה
לפני רגע הצלחתי לפתור את זה ע"י הפקודה hide שרק מסתירה את האפליקציה אבל לא מוחקת
וזה עובד אבל עדיין אני מחפש אולי יש פתרונות טובים יותר -
אני עדיין בבעיה כי הפקודה שעשיתי היא רק מסתירה ולכן כשאני עובר לחשבון אורח יש את החנות חזרה
-
@שלום-וברכה-1
בעיה רצינית גם אני נתקלתי בה
במכשירים המתקדמים אם מוחקים גוגל פליי לא עובדים אפליקציות הדורשות שירותי גוגל למרות שהם קיימים
גם אני רק הסתרתי וחסמתי עם אפלוק.
אבל אני מחפש פיתרון יסודי יותר,
גם שירותי גוגל במכשירים המתקדמים כולל באותו אפליקציה חיפוש גוגל -
@שלום-וברכה-1 אמר בבעיה | השארת שירותי google play ללא החנות:
(כגון קובץ APK פגום שלא יתן לחנות להיפתח אבל כן ישאיר את השירות שהיא נותנת
תוכל לנסות לשים גוגל פליי של גירסת אנדרואיד אחרת
לא בטוח שיעזור
איזה שלך? -
@משה-144 שלי 10 בינתיים מצאתי פיתרון כאשר אני מסיר את האפליקציה באמצעות מודול DEBLOAT של magisk ואח"כ מתקין אותו באמצעות apk חיצוני , התוצאה
א. הוא לא נפתח
ב. אני מסתיר אותו
ג. גם אם אני מוסיף חשבון אורח אין שם גוגל פליי כיון שהוא מוגדר כבר כאפליקציה של המשתמש ולא של המערכת
ד. לעומת זאת כמעט כל האפליקציות שדורשות גוגל פליי עובדות (עכ"פ האפליקציות שאני הייתי צריך עובדות). -
@שלום-וברכה-1
מודול נחמד, לא הכרתי,
ובקשר לשירותי גוגל פליי איזה אפליקציות של גוגל השארת?
כי אצלי לא הספיק להשאיר שירותי גוגל וגוגל פליי הייתי צריך להשאיר גם את אפליקציית גוגל של החיפוש וכו', אצלך גם?