עזרה | לא מצליח להסיר אפליקציות מערכת בטאבלט ע"י ADB
-
@simcha33345
המחיקה צריכה להיות במצב shell
ולפי התמונה זה ממש לא כך
תנסה שוב -
@משה-144 ניסיתי שוב וזה הצליח לי, עד כדי כך שאני מתבייש ששאלתי בפורום... לפני שניסתי עוד פעם למרות שכבר ניסתי כמה פעמים.....
אשאל עוד שאלה שבעצם חורג קצת מהכותרת אבל זה קשור לבעיה שלי, שברגע שאני כותב ADB SHELL אני לא מצליח "להדביק" טקסט לחלון, כך שאני צריך לכתוב כל פקודה ידנית לכל אפליקציה, ולכאורה בזה היה התקלה שלי שבגלל שהייתי צריך לכתוב ידנית כנראה פספסתי תו מסויים כך שזה לא עבד, האם יש דרך כן להדביק?
תודה לכולם..
-
@simcha33345
תלחץ בתיקיית ה adb על שיפט + לחצן ימני
ותפתח פאוורשל
שם לכאורה תוכל להעתיק -
@משה-144 אמר בעזרה | לא מצליח להסיר אפליקציות מערכת בטאבלט ע"י ADB:
@simcha33345
תלחץ בתיקיית ה adb על שיפט + לחצן ימניותעלה צילום מסך
אני יגיד לך על איזה שורה ללחוץ -
@simcha33345
מעולה
תמקם את העכבר במקום ריק בתיקיה
ושם תלחץ על שיפט ביחד עם לחצן ימני -
@simcha33345 שיפט ביחד עם הלחצן הימני שבעכבר
-
@simcha33345
כעת תנסה להריץ ב פאוורשל adb shell
ואת פקודת המחיקה של האפליקציה תעתיק מהיכן שהיא כתובה
ותדביק ב פאוורשל על ידי לחיצה על לחצן ימני בעכבר (נראה לי) -
@משה-144 כתבתי adb shell, ואח"כ הדבקתי טקסט להסרת יוטיוב וזה התוצאה:
PS D:\שולחן עבודה\adb> adb shell adb : The term 'adb' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again. At line:1 char:1 + adb shell + ~~~ + CategoryInfo : ObjectNotFound: (adb:String) [], CommandNotFoundException + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException Suggestion [3,General]: The command adb was not found, but does exist in the current location. Windows PowerShell does not load commands from the current location by default. If you trust this command, instead type: ".\adb". See "get-help about_Command_Precedence" for more details. PS D:\שולחן עבודה\adb> pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtube pm : The term 'pm' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again. At line:1 char:1 + pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtube + ~~ + CategoryInfo : ObjectNotFound: (pm:String) [], CommandNotFoundException + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException PS D:\שולחן עבודה\adb>
ולא הסיר את היוטיוב..
נראה שזה לא עובד כמו שצריך..
-
@simcha33345
זה אכן לא מצליח אצלך
הוא לא קולט את הפקודות של ה adb
אין לי מושג למה -
@simcha33345
השתמשתי בזה כמה פעמים ל adb
אני נזכר שגם לי פעם לא קלט
אני משתמש לadb עם לינוקס -
@simcha33345 אמר בעזרה | לא מצליח להסיר אפליקציות מערכת בטאבלט ע"י ADB:
אם ישל מישהוא עוד רעיון כיצד ניתן להדביק טקסט בחלון של ה-ADB זה יעזור לי המון, כי יש לי המון דברים להסיר מהמכשיר וזה סיפור לכתוב קוד קוד.
אז בעצם ניסיתי להדביק באותה צורה שאמרת להדביק, בתוך ה-ADB שאני משתמש וזה גם מדביק...... לא צריך לפתוח חלון "פאוור של".... פשוט לחיצה על מקש ימין בעכבר..
בסוף יצאתי מכאן עם משהוא ביד.. תודה רבה ל- @משה-144
בהצלחה לכולם !! -
יתכן מאוד שהוא לא מזהה את הנתיב "שולחן עבודה כיון שהוא כתוב בעברית
תנסה להעביר את התיקייה adb לנתיב בלי עברית כגון מיד על כונן c -
@simcha33345 אמר בעזרה | לא מצליח להסיר אפליקציות מערכת בטאבלט ע"י ADB:
pm uninstall -k --user 0 com.android.chrome
תנסה להקליד את הפקודה כך:
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.android.chrome
ותעלה צילום מסך של הפלט