בעיה | המחשב שבק חיים?!
-
@יהושע-זופניק אמר בבעיה | המחשב שבק חיים?!:
@שלמה-ווייס או להזהיר אחרים לפני קניית מחשב. בענין לנובו [שמצטיינת בבעיות חומרה...]
אני רואה בעיות חומרה בדל יותר מאשר לנובו. החזיק לי 3 שנים מעולה...
-
@aiib אתה שומע מה אתה מדבר??? תעשה חיפוש פה בענין בעיות במחשב ותגלה שרוב בעיות החומרה שבמחשבים שהיו פה, החל מדרייברים חסרים, מצלמות, ומיקרופון, ויציאות וכניסות למחשב, תקולות היו בלנובו. ו...אתה משווה את זה לדל??? [לא שאני מזלזל בלנובו יש להם מחשבים וטובים מאוד אבל.....התוצאות בשטח מראים את שלהם.]
-
- אני מדבר על הנתונים שאני נפגש איתם ביום יום ומנסיון אישי. כל אחד והנסיון שלו
- לא ראיתי יותר מדי תלונות על לנובו
- ייתכן שיש כאן רוב עם לנובו...
-
@פלורידה אמר בבעיה | המחשב שבק חיים?!:
@aiib אמר בבעיה | המחשב שבק חיים?!:
זה סיפור?
תלוי מי אתה ואיזה מחשב יש לך
אני סביר... ויש לי צד גדול שבטריית הביוס שלי חשופה [בטריה עגולה קטנה וצהובה?] יש לי thinkpad yoga 370
עולה הרבה?
5 ש"ח (הרבה או מעט? כמובן יחסית...)
מקורי?/אמין?
איפה משיגים כזה דבר? -
@aiib זה אמור להיות בטריה עגולה פשוטה וזולה. מברזל, היא אמורה להיות נשלפת בקלות ממש. לפעמים היא בתוך הקרביים של המחשב. יש כאן בפורום תמונה של מחשב פתוח עם הבטריה חשופה. אני לא מוצא.
פשוט אתה צריך להוציא אותה, וללכת איתה לכל טמבור שהוא ולבקש כזו ב-ד-י-ו-ק (אני שילמתי על דבר כזה 5 ש"ח לפני שלוש שנים. פחות או יותר זה המחיר.
-
ייתכן שיש כאן רוב עם לנובו...
יש עוד סיבה לדל יש תמיכה שלוש שנים
אנשים פונים לאחריות בשונה מלנובו שיש רק שנה
ואז צריך להעזר בפורום -
@ראובן-שבתי נראה לי שאני בחיים לא אקנה דל. לדעתי הבטרייה שלו על הפנים. אולי אני טועה.
@bbn ניסה לשכנע אותי אבל אין מה לעשות אני סגור על לנובו thinkped. -
@ראובן-שבתי אמר בבעיה | המחשב שבק חיים?!:
ייתכן שיש כאן רוב עם לנובו...
יש עוד סיבה לדל יש תמיכה שלוש שנים
אנשים פונים לאחריות בשונה מלנובו שיש רק שנה
ואז צריך להעזר בפורוםלי יש 3 שנים...
-
@פלורידה אמר בבעיה | המחשב שבק חיים?!:
זה אמור להיות בטריה עגולה פשוטה וזולה. מברזל
הוא מדבר על מחשב נייד, בלנובו זה בדר"כ עם מעטפת צהובה ומתחבר ללוח עם שקע תקע, אפשר להשיג בזול בעלי/איביי אגב יש לי הרבה כאלו משומשים ואיני יודע מה מצבם (בדר"כ הם אמורים להחזיק לכל חיי המחשב)
-
-