שיתוף | השבתת מציג web דרך ADB
-
ראיתי שהרבה דיברו על זה כאן שאם מכשירים את הטלפון דרך הadb (כלומר מוחקים את כול התוכנות הלא הכרחיות) אז עדיין אפשר להיכנס לדפדפן דרך ההגדרות, בזמן שניסיתי להכשיר את המכשיר שלי ראיתי שיש תוכנה שמאוד מציקה לי בשם "Android System WebView", חיפשתי עליה טיפה בגוגל וגיליתי שזה בעצם מיני כרום.
לאחר שמחקתי את התוכנה עם הפקודה הבאה:pm uninstall -k --user 0 com.google.android.webview
אז הדפדפן לא נפתח גם דרך ההגדרות.@יושב-אהלים אני מתייג אותך כי אתה בנית את המדריך להכשרת הטלפון שנעזרתי בו וגם בתגובות של המדריך ראיתי שהעירו לך על זה, אז אני מקווה שזה יעזור למישהו ושזה לא עובד רק אצלי.
-
@נאור-אברגל
יפה שעלית על זה
השבוע הכשרתי מכשיר ומחקתי את זה כי ראיתי web
אחר כך בלי קשר ראיתי שהדפדפן בהגדרות לא עובד
עכשיו אני מבין מדוע...
נ. ב. מי שכן משתמש באפליקציות מבוססות על אינטרנט שלא ימהר למחוק את זה
הרבה אפליקציות מבוססות על זה
זה האפליקציה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.webview
והיא משמשת הרבה אפליקציות להצגת דפי אינטרנט -
@נאור-אברגל אמר בשיתוף | השבתת מציג web דרך ADB:
ראיתי שהרבה דיברו על זה כאן שאם מכשירים את הטלפון דרך הadb (כלומר מוחקים את כול התוכנות הלא הכרחיות) אז עדיין אפשר להיכנס לדפדפן דרך ההגדרות, בזמן שניסיתי להכשיר את המכשיר שלי ראיתי שיש תוכנה שמאוד מציקה לי בשם "Android System WebView", חיפשתי עליה טיפה בגוגל וגיליתי שזה בעצם מיני כרום.
לאחר שמחקתי את התוכנה עם הפקודה הבאה: pm uninstall -k --user 0 com.google.android.webview
אז הדפדפן לא נפתח גם דרך ההגדרות.במידה ואני משתמש באפליקציות המצריכות שירותי גוגל זה ימשיך לעבוד או שיקפוץ כל מיני שגיאות ?
-
בזמן שניסיתי להכשיר את המכשיר שלי ראיתי שיש תוכנה שמאוד מציקה לי בשם "Android System WebView", חיפשתי עליה טיפה בגוגל וגיליתי שזה בעצם מיני כרום.
היי, אני לא מקבל תיוגים ורק עכשיו ראיתי את הנושא,
אני מקווה מאוד שהמשתמשים לא יעשו את זה ושאף אחד עוד לא עשה וניזוק..
וויז וכל שירותי גוגל כגון מייל וכד' לא יפעלו אחרי שתמחק את זה.. -
@יושב-אהלים אמר בשיתוף | השבתת מציג web דרך ADB:
בזמן שניסיתי להכשיר את המכשיר שלי ראיתי שיש תוכנה שמאוד מציקה לי בשם "Android System WebView", חיפשתי עליה טיפה בגוגל וגיליתי שזה בעצם מיני כרום.
וויז וכל שירותי גוגל כגון מייל וכד' לא יפעלו אחרי שתמחק את זה..עשיתי ונפגעתי (לפני שפירסמת)! יש אפשרות להחזיר ע''י קובץ apk ?
-
@דוד-חזן אמר בשיתוף | השבתת מציג web דרך ADB:
וויז וכל שירותי גוגל כגון מייל וכד' לא יפעלו אחרי שתמחק את זה..עשיתי ונפגעתי (לפני שפירסמת)! יש אפשרות להחזיר ע''י קובץ apk ?
באם רק השבתת עם ADB אפשר להחזיר ע"י איפוס המכשיר.
-
@צדיק-תמים אמר בשיתוף | השבתת מציג web דרך ADB:
@דוד-חזן אמר בשיתוף | השבתת מציג web דרך ADB:
באם רק השבתת עם ADB אפשר להחזיר ע"י איפוס המכשיר.
ידוע , חוץ מזה ?
-
@משה-144 אמר בשיתוף | השבתת מציג web דרך ADB:
@דוד-חזן אם גוגל פליי פתוח לך תכנס לקישור שהבאתי בפוסט השני, ותלחץ הפעל.
(בנטפרי גוגל פליי נפתח אחרי מחיקת מטמון, כמובן שאי אפשר להתקין כלום, אבל להפעיל לכאורה אפשר.
או שתנסה את הפקודה:
pm enable --user 0 your.package.name
לא ניסיתי את מה שאמרת , אבל להבא מה שעשיתי זה התקנתי סייר es ונכנסתי לאפליקציות מערכת מצאתי את האפליקציה הנ''ל עשיתי גיבוי וזה יוצא לקובץ apk והתקנתי.