דחוף!!! - עשיתי עדכון למחשב ווינדוס 10
-
-
@יום_שמח אמר בדחוף!!! - עשיתי עדכון למחשב ווינדוס 10:
מה זה אומר?
כנס לביוס איפה שהיית קודם
כנס לתוך Hard Drive BBS Priorities -
-
-
@משחזר-מידע אמר בדחוף!!! - עשיתי עדכון למחשב ווינדוס 10:
ווואווו
זה עובד!!!
תודה
יכול להיות שזה קשור לעדכון ווינדוס או אין שום קשר לביוס
-
-
אז כנראה איזה באג מההפעלה מחדש?
לא יודע לענות לך
אם תכבה את המחשב לכמה שעות וזה יחזור
אז כנראה שצריך להחליף את הבטריה של הלוח אם -
@יום_שמח מה שנראה לי שקרה כאן זה שהתקנת את הווינדוס (לכאורה) כשהיה עוד דיסקשיח עם מחיצת 100 מגה-בייט פעיל (מחיצת ה-BOOT), ואז התקנת את הווינדוס 10 על דיסקשיח חדש, פעולת עידכון הווינדוס שינתה את מיקום ה-100 מ"ב הזה לכונן אחר (? אולי זה השערה פרועה, לא יודע מה קורה עם מייקרוסופט בימים קשים אלו...), ולכן הביוס שהיה מוגדר שיעלה מדיסקשיח הישן, לא מצא את קובץ ההפעלה, כבר היו דברים מעולם, לא מעדכון ווינדוס, אבל כאמור יש מצב שזה מה שקרה כאן, יצטרכו לבדוק זאת בלוגים...
-
@אלישי אמר בדחוף!!! - עשיתי עדכון למחשב ווינדוס 10:
מה שנראה לי שקרה כאן זה שהתקנת את הווינדוס (לכאורה) כשהיה עוד דיסקשיח עם מחיצת 100 מגה-בייט פעיל (מחיצת ה-BOOT), ואז התקנת את הווינדוס 10 על דיסקשיח חדש
מה פתאום
תעבור על כל התמונות (צילומי מסך שהועלו)
ותראה שהכל מצביע שהboot נמצא בhitachi
ורק הביוס הוא זה שאיבד את ההגדרה הזאת
העובדה שברגע ששינו בביוס בחזרה לhitachi
הכל תקין ועובד מצויין -
@משחזר-מידע השאלה היא האם ה-boot היה תמיד שם או שהוא היה בטושיבה עד העדכון ה"חכם" (ד"א זה דיי חכם במקרה ומוציאים את הדיסק הישן) של ווינדוס, ולכן הביוס איבד את הידיים והרגליים...
הוא יצטרך לבדוק בדוח של עדכון האחרון מה בדיוק השתנה שם..
שוב זה תיאוריה, יכול להיות עוד אלף סיבות לזה, בכל אופן שאפו על העזרה שלך בעניין הזה... -
או שהוא היה בטושיבה
אין זכר לתיקיות boot בToshiba ואין זכר לתיקיית Win שמה
מה גם
שים לב שהlabel של הדיסק הזה הוא DATA
והחומר הנמצא בו הוא אכן אך ורק data -
@משחזר-מידע השאלה היא האם ה-boot היה תמיד שם או שהוא היה בטושיבה עד העדכון ה"חכם" (ד"א זה דיי חכם במקרה ומוציאים את הדיסק הישן) של ווינדוס, ולכן הביוס איבד את הידיים והרגליים...
הוא יצטרך לבדוק בדוח של עדכון האחרון מה בדיוק השתנה שם..
שוב זה תיאוריה, יכול להיות עוד אלף סיבות לזה, בכל אופן שאפו על העזרה שלך בעניין הזה...הווינדוס תמיד היה בדיסק הזה רק פעם הוא היה בכונן אחר והחלפתי. ושם היתה לי גם את הבעיה שהבוט לא נדלק לי על הכונן הזה. ולא זכרתי מה עשיתי ולא חשבתי שזה הבעיה
אגב הבעיה אז היתה קשורה לאתחול של eufi או משו כזה