בקשה | אשמח לעזרה בנושא אנטי וירוס(התקנה וכו')
-
-
@אליעזר_הגדול בקישור האחרון שהבאת מופיע הפוך, בקישורים אחרים ההתייחסות למוצרים בתשלום, מדובר באתרים ממומנים כידוע.
ניסיון של הרבה אנשים בפורום הזה ובפורומים אחרים העיד כי האנטי וירוס של ESET צרך הכי קצת משאבים ביחס לאחרים, ממשק נח, ובלי הרבה טעויות בזיהוי. -
@יוסי-מחשבים אשמח להבין כיצד היא נחשבת לטובה יותר? ומה המדדים מכיוון שלכל השיטות AVIRA נחשב לטוב יותר, כמו כן מדוע אתם מסמנים הודעות שלי במינוס בעוד בפועל אתם מטעים את הגולשים בפורום?
-
@אליעזר_הגדול אמר בבקשה | אשמח לעזרה בנושא אנטי וירוס(התקנה וכו'):
@יוסי-מחשבים אשמח להבין כיצד היא נחשבת לטובה יותר? ומה המדדים מכיוון שלכל השיטות AVIRA נחשב לטוב יותר, כמו כן מדוע אתם מסמנים הודעות שלי במינוס בעוד בפועל אתם מטעים את הגולשים בפורום?
תבדוק לבד...
אלה שמסמנים לך בדיסלייק סבורים שאתה לא צודק, לא קרה כלום. -
@יוסי-מחשבים סבבה, אני שואל ע"פ פרמטרים, יש יותר נוצרים מיהודים, כמות לא עושה אמת אלא עובדות בשטח, לא סיפקתם מדוע אתם סוברים שESET יותר טוב.
-
כמות לא עושה אמת אלא עובדות בשטח, לא סיפקתם מדוע אתם סוברים שESET יותר טוב.
עובדות בשטח
-
לא סיפקתם מדוע אתם סוברים שESET יותר טוב.
@יוסי-מחשבים אמר בבקשה | אשמח לעזרה בנושא אנטי וירוס(התקנה וכו'):
ניסיון של הרבה אנשים בפורום הזה ובפורומים אחרים העיד כי האנטי וירוס של ESET צרך הכי קצת משאבים ביחס לאחרים, ממשק נח, ובלי הרבה טעויות בזיהוי.
-
@אליעזר_הגדול על פי איזה פרמטר אוירה יותר טוב?
-
@a0533057932 על פי אלה שציינתי וסיפקתי להם קישור של מומחים לעניין.
טענתי מלכתחילה הינה שזה עניין של טעם, אבל מכאן ועד להחשיב את AVIRA כהמלצה רעה המרחק הוא די גדול, לא כן? -
@a0533057932 על פי אלה שציינתי וסיפקתי להם קישור של מומחים לעניין.
טענתי מלכתחילה הינה שזה עניין של טעם, אבל מכאן ועד להחשיב את AVIRA כהמלצה רעה המרחק הוא די גדול, לא כן?עברתי על הכל
אין דיבור על אוירה החינמי כולם על התוכנה בתשלום
ואף אחד מהם לא קישור של מומחים -
@a0533057932 כל ההבדל בין הגרסאות הוא ב2 פיצ'רים ואין הבדל ברמת האנטי וירוס עצמו, ראה:
https://support.avira.com/hc/en-us/articles/360000118898-How-does-virus-detection-differ-between-Avira-Free-Antivirus-and-Avira-Antivirus-Pro-ולגבי דעתם של המומחים, בבקשה:
-
@אליעזר_הגדול חשבת אולי שהפיצרים הם מה שנתנו ציון שווה בבדיקות שהבאת קודם?
ועדין לא ראיתי אפילו אחד שדן ברמת זיהוי הוירוסים
ללא זה גם דיפנדר מספיק טוב
נ.ב. לא הבנתי מה זה הקישוט שהבאת כראיה
אבל תהנה מאוירה
אני ימשיך להשתמש באיסט שמשום מה הוא וקספרסקי ואולי נורטון נקראים הכי טובים בעולם -
@a0533057932 כדי לסיים עם הסאגה הזו, הבאתי "קישוט" שמראה שAVIRA קיבל את פרס האנטיוירוס הטוב ביותר... אבל כנראה שאתה יודע טוב יותר ממעבדות שעוסקות בחקר של תוכנות אנטיוירוס.
-
@a0533057932 כדי לסיים עם הסאגה הזו, הבאתי "קישוט" שמראה שAVIRA קיבל את פרס האנטיוירוס הטוב ביותר... אבל כנראה שאתה יודע טוב יותר ממעבדות שעוסקות בחקר של תוכנות אנטיוירוס.
קישוט מטעם מי?
מי המעבדה שבדקה והביאה את התוצאה?
עריכה מצאתי
עובר על הקישור
עריכה 2
תעיין שוב כמה זה מאט את המחשב אוירה
ואחרי זה תחליט במה אתה רוצה להשתמש -
@a0533057932 משתמש ולקוחותיי משתמשים כבר שנים בהנאה.
-
@דעת-תורה אמר בבקשה | אשמח לעזרה בנושא אנטי וירוס(התקנה וכו'):
היי שבוע טוב היה לי תוכנת ESET ונגמר לי הרישיון אשמח לעזרה נראה לי שיש לי הרבה וירוסים
אשמח גם להדרכה פשוט אין לי מושג.....אני ממליץ לך להשתמש באנטי וירוס של מייקרוסופט, דיפנדר המובנה, אם אתה משתמש ביתי אין לך צורך באיסט .