עזרה | בעיה בהפעלת הפלאפון s10+
-
הוא לא נדלק והוא מנסה כמה פעמים עד שהוא מגיע למסך שבכותרת כתוב "android recovery"
והוא כותב שם
"your phone couldn't start normally. some configuration data may be corrupt. follow the instructions below."
ואז הוא נותן לי כמה אפשרות
אפשרות ראשונה זה לנסות שוב וזה לא עוזר
אפשרות שניה זה מחיקת app data
ואני מפחד לעשות את זה כי יש לי הרבה דברים שאני צריך בטלפון, השאלה מה הוא מוחק באפשרות הזאת?
תמונות הוא מוחק? את הוואטסאפ הוא מאפס? מישהו יודע? או שיש למישהו פתרון לצאת מהבעיה הזאת? -
@איציק-דייטש אמר בעזרה | בעיה בהפעלת הפלאפון s10+:
תמונות הוא מוחק? את הוואטסאפ הוא מאפס?
לי יש גיבוי בגוגל תמונות, ו- וואטסאפ בגיבוי דרייב והוא פעיל גם במחשב, אם יש לך כך, אין בעיה לאפס (חוץ ממסמכים ואפליקציות כמובן)
-
@איציק-דייטש
לא שיש לך ברירה אחרת בלי למחוק לא שמעתי על מקרים כאלה .
אז תעשה והכי חמור יקרה מה שהיה צריך לקרות - (מחיקה).
בהצלחה. -
@איציק-דייטש אמר בעזרה | בעיה בהפעלת הפלאפון s10+:
הוא לא נדלק והוא מנסה כמה פעמים עד שהוא מגיע למסך שבכותרת כתוב "android recovery"
והוא כותב שם
"your phone couldn't start normally. some configuration data may be corrupt. follow the instructions below."
ואז הוא נותן לי כמה אפשרות
אפשרות ראשונה זה לנסות שוב וזה לא עוזר
אפשרות שניה זה מחיקת app data
ואני מפחד לעשות את זה כי יש לי הרבה דברים שאני צריך בטלפון, השאלה מה הוא מוחק באפשרות הזאת?
תמונות הוא מוחק? את הוואטסאפ הוא מאפס? מישהו יודע? או שיש למישהו פתרון לצאת מהבעיה הזאת?תבדוק אם הוא נקלט במחשב כשאתה בריקברי
ב Twrp זה נקלט
לא יודע אם גם במקורי
ואז תוכל להעתיק את החומר
לא את האפליקציות
אבל כן תיקיות וקבצים -
@יהודה-הטכנאי-5 אמר בעזרה | בעיה בהפעלת הפלאפון s10+:
אז תעשה והכי חמור יקרה מה שהיה צריך לקרות - (מחיקה).
ביקשתי פתרון ולא לייאש!
@חראשו אמר בעזרה | בעיה בהפעלת הפלאפון s10+:
לי יש גיבוי בגוגל תמונות, ו- וואטסאפ בגיבוי דרייב והוא פעיל גם במחשב, אם יש לך כך, אין בעיה לאפס (חוץ ממסמכים ואפליקציות כמובן)
לתמונות שכחתי לעשות גיבוי ולוואטסאפ אני עושה מדי פעם גיבוי אבל הפעם האחרונה היה לפני די הרבה זמן...
בכל מקרה לקחתי את הסיכון וכל האפליקציות נמחקו אבל הקבצים נשארו והיה לי גיבוי מקומי של הוואטסאפ והעתקתי אותו למחשב ואז חזרה למכשיר אחרי איפוס
תודה רבה!