בירור | עזרה | רוצה להתחיל ללמוד הלחמה למכשירי חשמל
-
@drordror אמר בבירור | עזרה | רוצה להתחיל ללמוד הלחמה למכשירי חשמל:
@בהתחלה
לגבי הלחמות יש כמה סוגי הלחמות הלחמת רכיבים פשוטים והלחמת רכיבים smd
כאשר יש שוני בין ההלחמות
תקנה מלחם שניתן לשלוט על החום שלו ותתחיל בהלחמות הקלות
תקנה בלאוור גם עם שליטה על החום שלו ותתחיל להתאמן בהלחמות smd
אין מה לעשות אף אחד לא נולד עם זה וזה ענין של תרגול תרגול תרגול
לגבי הלחמות פשוטות כמו חוטים או הלחמות תיקון לא צריך לזה כלים מיוחדים
בגדול בגדול ובגדול אני מדגיש כי בעידן של היום הרוב של התיקונים הם תיקונים מודולריים ומה אני מתכוון
היום שהולך רכיב בטלפון כמו שקע טעינה או בטריה או מתגי הפעלה ניתן להשיג את זה בשקלים בודדים והרכיבים מגיעים כבר מולחמים על הפרינט בתוספת חלקים מסביב כך שהחיים קלים יותר לתיקון (פותחים ברגים וסוגרים)
היכן הבעיה לרוב זה בחלקים היקריים motherboard למינהם שלרוב תלוי מה סוג הקלקול אם זה טעינה אז מחליפים את החלק אם זה icr שזה חלק יותר מורכב להלחמה שפה צריך לדעת ולא כל אחד עושה כי זו הלחמת smd עם המון רגליים שלא תמיד מצליח ואז השיקול להחליף את כל הלוח או את כל המכשיר
לך תעבור קורס בתיקון טלפונים ( כמה חודשים בודדים) יהיה עדיף לךושוב, קישור למלחם איכותי ומלחם אויר (זה בלוואר אם אני מבין נכון) יש ?
לא מבין מה הכונה פותחים ברגים וסוגרים - שקע טעינה שהלך, יש צורך בהלחמה
וכן הברזלים שנוגעים בבטריה (בפלא' הכשרים הפשוטים) שנפל תמיד צריך הלחמהסרטונים היכן יש ?
-
@בהתחלה
כאן לדוגמא, יש סרטונים ופשוט תחפש קצת@eitcok-grafik אמר בבירור | עזרה | רוצה להתחיל ללמוד הלחמה למכשירי חשמל:
בכל מקרה יש סרטונים מצויינים של טופגאן/Gpsnow
תעשה חיפוש ואם חסום לך - אולי מישהו יוכל לשלוח לך [אני לא יכול...]
-
@מוטי-ברנד
בהנחה שאתה תושב ירושלים הנה דוגמא תברר פרטים
או תחפש בגוגל
קורס טכנאי טלפון תבדוק מחירים איזה תעודה אתה מקבל ומה עלות הקורסקורס טכנאי סלולר בירושלים אני מעוניין לקבל פרטים
לפניכם מגוון קורסים בתחום קורס טכנאי סלולר בירושלים אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.אין ספק שללמוד קורס טכנאי סלולר בירושלים וגם בסביבתה זוהי חוויה מיוחדת במינה. האנרגיות, ההיסטוריה, מגוון התרבויות והפסיפס האנושי יוצרים אווירה ייחודית וחוויתית. אם אתם תושבי ירושלים והסביבה אתם מכירים את הנגישות שיש לרשת הכבישים החדשה ולרכבת הקלה. אם אתם מאזור אחר ומעוניינים ללמוד באזור ירושלים כדאי שתדעו שהנגישות קלה היום מבעבר בזכות כבישים עוקפים וחדשים בתוך העיר ומחוצה לה.
באזור ירושלים נכללים ישובים וערים כמו ירושלים, בית שמש, מודיעין, מכבים ומכללות רבות שביניהןמלטש - מכללה לטכנולוגיות שימושיות שנמצאת בז'בוטינסקי 31 ר"ג - סניף ירושלים
השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את קורס טכנאי סלולר באזור ירושלים, אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם. -
@drordror אמר בבירור | עזרה | רוצה להתחיל ללמוד הלחמה למכשירי חשמל:
@מוטי-ברנד
בהנחה שאתה תושב ירושלים הנה דוגמא תברר פרטים
או תחפש בגוגל
קורס טכנאי טלפון תבדוק מחירים איזה תעודה אתה מקבל ומה עלות הקורסקורס טכנאי סלולר בירושלים אני מעוניין לקבל פרטים
לפניכם מגוון קורסים בתחום קורס טכנאי סלולר בירושלים אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.אין ספק שללמוד קורס טכנאי סלולר בירושלים וגם בסביבתה זוהי חוויה מיוחדת במינה. האנרגיות, ההיסטוריה, מגוון התרבויות והפסיפס האנושי יוצרים אווירה ייחודית וחוויתית. אם אתם תושבי ירושלים והסביבה אתם מכירים את הנגישות שיש לרשת הכבישים החדשה ולרכבת הקלה. אם אתם מאזור אחר ומעוניינים ללמוד באזור ירושלים כדאי שתדעו שהנגישות קלה היום מבעבר בזכות כבישים עוקפים וחדשים בתוך העיר ומחוצה לה.
באזור ירושלים נכללים ישובים וערים כמו ירושלים, בית שמש, מודיעין, מכבים ומכללות רבות שביניהןמלטש - מכללה לטכנולוגיות שימושיות שנמצאת בז'בוטינסקי 31 ר"ג - סניף ירושלים
השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את קורס טכנאי סלולר באזור ירושלים, אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם.אבל כמו שאתה מכיר את הציבור, הרבה רוצים ללמוד לבד. אמת שזה יוצר הרבה חאפרים אבל אין לי כוונות כעת להשקיע בקורס...
אגב, tני לא מקבל פה מספיק מידע
חבר דיבר איתי על משחת הלחמה
האם תוכל לנדב יותר מידע
ואגב בשקע טעינה למשל אחד שהלחימו את 5 הרגלים
מה מחזיק אותו ללוח שלא יזוז הרי הרגלים האלו הם דקים וחלשים
ואיך עושים החלמה מדויק מאד זה חייב מיקרוסקופ ? -
@בהתחלה
תקשיב זה לא רק מישחות הלחמה יש סביב זה תורה שלמה
למשל יש אקדח שואב בדיל/ הלחמה
יש סלילי נחושת ששואבים הלחמה
מהקלדה על מיקלדת ותמונות וסרטים ביוטיוב לא תלמד
תנסה להתחבר למישהו או מעבדה ותציע את עצמך כמתלמד ללא שכר
שתראה שאתה שולט ומתחיל להבין תבקש שכר התחלתי
אין מה לעשות גם שף מפורסם ומצליח התחיל מלקלף תפוחי אדמה -
@בהתחלה האנשים בפורום מנסים לסייע אחד לשני וכולם לומדים אחד מהשני הרבה דברים חדשים.
במקרה שלך זה לא שלא רוצים לעזור אלא..
רק שצריך להגיע עם החוש הבסיסי.
מי שלא הלחים כילד 2 חוטים למנוע ולא מתמצא בדברים בסיסיים לא יספיק לו לקרוא כמה פוסטים.
ולכך רק לימוד מקצועי אולי יעזור. -
@eitcok-grafik
הלחמות רכיבים על לוח זה לא מה בכך באים ומלחימים לפעמים חום המלחם כלכך חזק שאתה שורף את הלוח בהורדת הרכיב כמו שכתבתי לך לימודים זה ידע
ידע זה הבנה כיצד לא לגרום נזק והוצאות כספיות סתם
קורס של כמה חודשים העלות לא גבוהה ובסוף יש לך תעודה שתיתן לך גאווה
לימודים יקצרו לך משמעותית את השאלות שאתה שואל מחוסר ידע
לך על זה גם בשביל התעודה שתמיד תוכל להראות ולהתגאות שלמדת!