עזרה | בעיות בשיאומי מקשים
-
@משה-זוכמיר-0 אמר בבעיה | בעיות בשיאומי מקשים:
קניתי היום את השיאומי מקשים (קין 1 פלוס). גירסת חנות 'מושגח'. יש לי שם כמה בעיות ואשמח מאוד לעזרת המשתמשים:
- אני לא מצליח להשתמש בווייז וכדומה מכיון שצריך שיהיה עכבר, ואני לא מצליח להפעיל שם את העכבר.
יש לי עוד כמה בעיות אבל זה הכי דחוף... תודה מראש.
האם אישרת עכבר בהגדרות עכבר?
- אני לא מצליח להשתמש בווייז וכדומה מכיון שצריך שיהיה עכבר, ואני לא מצליח להפעיל שם את העכבר.
-
איפה עושים את זה?
-
באימייל לדוגמא כן מופיע לי עכבר
-
@משה-זוכמיר-0 בהגדרות אמור להיות שורה שנוגעת לעכבר
-
אתה צודק ממש עזר לי!!
יש לך פתרון גם בנוגע לנתונים? -
@משה-זוכמיר-0 אמר בבעיה | בעיות בשיאומי מקשים:
נתונים לא עובדים אך וייפי כן. בדקתי, הנקודת גישה מוגדרת בדיוק כמו שצריך (מופיע באתר של פלאפון)
שמת לב שהגדרת נקודת גישה בחריץ הנכון (לפי מה שהסים בתוכו)?
-
@משה-זוכמיר-0 צריך להגדיר את ההגדרות אינטרנט זה לא מתחבר לבד כמו בסמרטפון רגיל צריך להגדרות גישה ולרשום נקודת גישה ז"א לרשום באנגלית את החברת סלולר שלך פעמיים גם בשם של הנקודת גישה וגם בנקודת גישה עצמה ואח"כ לכבות ולהדליק את המכשיר והנתונים יעבדו לך חלק בלי בעיה
-
תודה רבה לכל העוזרים!!
עוד שאלה, האם יש אפשרות להסיר אפליקציה שהתקנתי בטעות? -
@משה-זוכמיר-0 אם יש לך מסיר אפליקציות, אפשר דרך שם
ואם לא, אם הגירסא שלך פתוחה להתקנות תתקין את זה -
-
עוד בעיה שיש לי במכשיר, הכנסתי כרטיס זיכרון ומופיע לי בשורת התראות שהוא קיים, אבל דרך 'סייר קבצים' אני לא מצליח להיכנס אליו (וגם שום דבר ממנו לא מופיע בגלריה או במוזיקה וכו')
בשורת התראות כשאני לוחץ על השורה של הכרטיס זיכרון הוא שואל אם אני רוצה לפרמט את הכרטיס...
למישהו יש פיתרון לזה?גם רציתי לשאול, מישהו מכיר איך זה עובד בחנות של 'מושגח'? אם אני רוצה שיוסיפו אפליקציה מסויימת לחנות, הם נותנים כזה שירות?
-
-