בקשת מידע | בירור לגבי קניית תומך כשר שמתאים לי
-
-
@a0533057932 אמר בבקשת מידע | בירור לגבי קניית תומך כשר שמתאים לי:
@יש-שדה אמר בבקשת מידע | בירור לגבי קניית תומך כשר שמתאים לי:
הQIN 2 מקשים
אין דבר כזה
צודק. על זה אמרתי מראש "סלעים" אתם מאגרי מידע שאי אפשר לעמוד בו. בכל אופן היה לו קין עם מקשים והוא נשבר בשניות.
עכשיו מישהו דיבר איתי על קין 1+S מה דעתכם עליו? נשבר מהר? גירסאות?
אולי אני יכול לקנות אותו מחו"ל ביוצר זול? -
@יש-שדה אתה מבלבל בשיאומי יש קין 1 שזה המקשים הרגיל והמוכר (שלא נראה לי שיש בעיה איתו אם אתה שם מגן ומגן מסך)
ויש את הקין 2 שהוא אותו גודל רק בטא'צ
ויש את הF9 שהוא יותר קטן יותר עבה ומקישם בולטים
ויש את הF21 שהוא יותר דק מהF9 ואותו גודל ומקשים בחוץ
ויש משהו חדש F21S פרו שהוא טיפה יותר גדול מהF21 הרגיל הוא דק עם מקשים בולטים אבל אין לו גרסה כשרה גם אני בכל אופן הייתי ממליץ לחכות לו -
@יש-שדה קין S1פלוס זה הרגיל הגדול אפשר להשיג אותו במחירים טובים וכמובן צריך להשים מגן מסך ומגן סיליקון אבל מכשיר פצצה עדיף לקנות בארץ עם אחריות מאשר לחסוך 50 ש"ח ולקנות מחו"ל, אבל בסך הכללי מכשיר פצצה אני הייתי איתו שנה פלוס ונהנתי ממנו אבל אין בו מצלמה לכן אמרתי שעדיף לחכות לגירסה כשרה של ה F21 PRO שזה מקשים ומכשיר דק עם מצלמה ונגן וגם בנוסף מסך מגע אבל לא תראה בעל סמרטפון ח"ו ח"ו ח"ו.....
-
@מיאו-0 אמר בבקשת מידע | בירור לגבי קניית תומך כשר שמתאים לי:
@יש-שדה זה לא הקין 2 הקין 2 זה מגע זה משהו אחר לגמרי ודרך אגב הוא מכשיר מעולה לוויז ודברים כאלה F21 זה חדש יחסית עם מקשים ומכשיר טוב ועוד מעט צריך להיות גירסא לחדש הF21PRO [פרו בעיברית]
@יוסל-ה-0 אמר בבקשת מידע | בירור לגבי קניית תומך כשר שמתאים לי:
@יש-שדה אתה מבלבל בשיאומי יש קין 1 שזה המקשים הרגיל והמוכר (שלא נראה לי שיש בעיה איתו אם אתה שם מגן ומגן מסך)
ויש את הקין 2 שהוא אותו גודל רק בטא'צ
ויש את הF9 שהוא יותר קטן יותר עבה ומקישם בולטים
ויש את הF21 שהוא יותר דק מהF9 ואותו גודל ומקשים בחוץ
ויש משהו חדש F21S פרו שהוא טיפה יותר גדול מהF21 הרגיל הוא דק עם מקשים בולטים אבל אין לו גרסה כשרה גם אני בכל אופן הייתי ממליץ לחכות לותקרא הכל קודם
-
חברים
א. תודה ענקית על העזרה ועל ההיענות.
ב. אני עד עכשיו הייתי בדרך לקנות Q1+S אבל עכשיו בזכותכם סוף סוף גיליתי שהוא בלי מצלמה, אז אולי בכל אופן אחכה לF21
כמה זמן נראה לכם שאצטרך לחכות לו?
ג. אנא פליז עזרו לאח כאוב. יוצא לי העינים לראות אתכם עם ים המידע שיש לכם. אני מת מקנאה לראות את הבחור שאמור למכור לי את הפלאפון איך שיש לו מליון גירסאות.
איך?!
יש לי ידע במחשבים אבל לא כדי להפוך את זה למקצוע. איך אתם הגעתם לרמה מקצועית כזו?
אולי לא כאן ספציפית אבל רבונו של עולם. האתר הזה מלא באנשים כמוני שיודעים יותר מידי. איך.............................................. -
@יש-שדה אמר בבקשת מידע | בירור לגבי קניית תומך כשר שמתאים לי:
אני עד עכשיו הייתי בדרך לקנות Q1+S אבל עכשיו בזכותכם סוף סוף גיליתי שהוא בלי מצלמה
בקיצור יצאתי מבולבל לחלוטין. כרגע ביטלתי את הקניה. אשמח שתמשיכו להביע את דעתכם. כי אני מיואש/מתוסכל/אבוד
-
@יוסל-ה-0 אמר בבקשת מידע | בירור לגבי קניית תומך כשר שמתאים לי:
@יש-שדה יש לי F21S פרו אם אתה רוצה תצור איתי קשר בפרטי
גם אני רוצה כזה מכשיר ,איך אני יוצר קשר ,אני חדש ,חסום לי הפרטי .
-
@חיים-קורלנסקי תשלח את המייל שלך ואני יתווך ביניכם[ללא מטרת רווח] אני מכיר אותו
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@simcha33345
א. תודה לך על העידוד, זה עושה לי טוב באמת.
ב. לי לצערי, יש גם את הדעת וגם את המכאוב. אבל הכשרונות שלי במחשב מנוצלים יותר מידי לדברים רעים, ואני רוצה להצליח להתחיל לנתב אותם למקומות הטובים. המחשב הוא חברי הטוב ביותר, ואם המצב כבר ככה לפחות נוציא ממנו דברים מועילים.