בקשה | וידאו פגום
-
יש לי קובץ וידאו שהזמן פעולה שלו מוגדר על 0 אך הוא עובד ללא יכולת דפדוף באמצע, ניסיתי בפורמט פקטורי לסדר את זה, והוא מוציא לי סרטון חדש של 0 שניות, אודה למי שימצא לי פיתרון.
@משה-ראובן באיזו תוכנה אתה מפעיל את זה? איזו סיומת יש לו?
-
@משה-ראובן באיזו תוכנה אתה מפעיל את זה? איזו סיומת יש לו?
@תורה-צוה-לנו-משה הסיומת שלו .mp4 ואני מפעיל אותו בכל התוכנות במחשב שמציגים וידאו, עם תוצאה דומה.
-
יש לי קובץ וידאו שהזמן פעולה שלו מוגדר על 0 אך הוא עובד ללא יכולת דפדוף באמצע, ניסיתי בפורמט פקטורי לסדר את זה, והוא מוציא לי סרטון חדש של 0 שניות, אודה למי שימצא לי פיתרון.
@משה-ראובן נסה לפרק אותו לפריימים עם ffmpeg
ולחברו שוב -
@משה-ראובן נסה לפרק אותו לפריימים עם ffmpeg
ולחברו שוב -
@תורה-צוה-לנו-משה הסיומת שלו .mp4 ואני מפעיל אותו בכל התוכנות במחשב שמציגים וידאו, עם תוצאה דומה.
@משה-ראובן תעלה אותו לתוכנה של יצירת סרטים, דוגמת מובי מייקר, ותסגור כסרט חדש.
-
@משה-ראובן תעלה אותו לתוכנה של יצירת סרטים, דוגמת מובי מייקר, ותסגור כסרט חדש.
-
@משה-ראובן אמר בבקשה | וידאו פגום:
@משחזר-מידע אמר בבקשה | וידאו פגום:
לפריימים עם ffmpeg
???
אפשר דרך פורמט פקטורי לפרק את הסרטון להרבה תמונות ואז לחבר מחדש לסרט שאמור לעבוד תקין
-
@משחזר-מידע אמר בבקשה | וידאו פגום:
לפריימים עם ffmpeg
???
אפשר דרך פורמט פקטורי לפרק את הסרטון להרבה תמונות ואז לחבר מחדש לסרט שאמור לעבוד תקין
@מתכנת-חובב הבעיה שפורמט פקטורי לא מזהה כלל את הסירטון כולו.
-
@משה-ראובן תפעיל את הסרט ותעשה צילום מסך רציף, יש תוכנות שמאפשרות את זה.
-
@שחל אמר בבקשה | וידאו פגום:
כגון?
-
VLC פותח את הסרטון כולו?
אם כן תעשה המרה דרכו -
VLC פותח את הסרטון כולו?
אם כן תעשה המרה דרכו -
@משה-ראובן עדיף שתפרט האם ההצעה שהציעו לך אכן עזר לך, או שלא...
-
VLC פותח את הסרטון כולו?
אם כן תעשה המרה דרכו@a0533057932 כל הכבוד ההמרה הצליחה באמצעות vlc
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות