עזרה | איך אפשר לשנות את השם של קבצים בדרייב?
- 
והאם אפשר לשנות את הסיומת שלהם? 
- 
והאם אפשר לשנות את הסיומת שלהם? @פרוטון-יקינטון על קובץ שנמצא באחסון שלך? לחצן ימני ו"שנה שם". 
 קובץ ששותף איתך למיטב ידיעתי אי אפשר.
- 
@פרוטון-יקינטון על קובץ שנמצא באחסון שלך? לחצן ימני ו"שנה שם". 
 קובץ ששותף איתך למיטב ידיעתי אי אפשר.
- 
@hanj תודה לכם, איך אני "יודע" אם הוא אישר עריכה? 
- 
@hanj תודה לכם, איך אני "יודע" אם הוא אישר עריכה? @פרוטון-יקינטון וחוץ מזה איך אני יכול לעשות שהמחשב לא יוריד אותו בתור הקובץ שהוא אלא יזהה אותו כקובץ אחר? [לדוג' MP3 
 וMP4]
- 
@hanj תודה לכם, איך אני "יודע" אם הוא אישר עריכה? @פרוטון-יקינטון אמר בעזרה | איך אפשר לשנות את השם של קבצים בדרייב?: איך אני "יודע" אם הוא אישר עריכה? כמו ש @shloimy כתב לך לעיל, @shloimy אמר בעזרה | איך אפשר לשנות את השם של קבצים בדרייב?: @פרוטון-יקינטון על קובץ שנמצא באחסון שלך? לחצן ימני ו"שנה שם". 
 ואז... 
 אם זה מופיע ככה:  אז הבעלים "לא" אישרו עריכה... 
 אם זה מופיע ככה:   אז, הבעלים "כן" אישרו עריכה... 
- 
@פרוטון-יקינטון וחוץ מזה איך אני יכול לעשות שהמחשב לא יוריד אותו בתור הקובץ שהוא אלא יזהה אותו כקובץ אחר? [לדוג' MP3 
 וMP4]@פרוטון-יקינטון אמר בעזרה | איך אפשר לשנות את השם של קבצים בדרייב?: @פרוטון-יקינטון וחוץ מזה איך אני יכול לעשות שהמחשב לא יוריד אותו בתור הקובץ שהוא אלא יזהה אותו כקובץ אחר? [לדוג' MP3 
 וMP4]שינוי שם לא משנה את סוג הקובץ 
 ובדרייב אין משמעות לסיומת
- 
@פרוטון-יקינטון אמר בעזרה | איך אפשר לשנות את השם של קבצים בדרייב?: @פרוטון-יקינטון וחוץ מזה איך אני יכול לעשות שהמחשב לא יוריד אותו בתור הקובץ שהוא אלא יזהה אותו כקובץ אחר? [לדוג' MP3 
 ובדרייב אין משמעות לסיומת@a0533057932 אז איך הוא מזהה איזה סוג קובץ זה ואיך לפתוח אותו? 
- 
@פרוטון-יקינטון אמר בעזרה | איך אפשר לשנות את השם של קבצים בדרייב?: @פרוטון-יקינטון וחוץ מזה איך אני יכול לעשות שהמחשב לא יוריד אותו בתור הקובץ שהוא אלא יזהה אותו כקובץ אחר? [לדוג' MP3 
 ובדרייב אין משמעות לסיומת@a0533057932 נכון שמתי לב. 
 ואגב כדי לשנות שם אפשר לעשות במקש ימני "צור עותק" ואז לשנות.
 אבל האם אין שום אפשרות לשנות "סוג" קובץ?