מדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי
-
@חזקיהו זה לא תיקיה זה מה שאתה רואה שם שכתוב quick settings
@zalmensmok אז מה כן?
איפה מוצאים בסופו של דבר את ה: QuickSettings.smali ??? -
זה אותו עיקרון בכל האנדרואיד רק שהמיקום משתנה בהתאם לסוג
דורש הרשאות רוט.
אפשר גם לעשות את זה דרך העורך המתקדם של שלום כהן
עורך מתקדם
הולכים לקובץSystemUI.apk / smali / com / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettings.smali
עושים חיפוש add עד שנגיע לשורה הזאת
.method private addSystemTiles (Landroid / view / ViewGroup; Landroid / view / LayoutInflater;) V
בשביל להוריד את ה WIFI נלחץ על חפש את הבא עד שנגיע לשורה
Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addWifiTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) V
ונלחץ שוב על חפש את הבא ונגיע לשורה הזאת
Landroid / view / ViewGroup; -> addView (Landroid / view / View;) V
ונוסיף לו בתחילת השורה # זה יראה ככה
# Landroid / view / ViewGroup; -> addView (Landroid / view / View;) V
בשביל נקודה חמה נחפש את השורה
Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addHotspotTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) V
ושוב נעשה חפש את הבא וכו'
ובשביל נתונים נחפש את השורה הזאתLcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addGprsTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) V
מה שכן החיסרון בזה הוא שאחרי הפעלה מחדש השורה נמחקת
בהצלחהמקור https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=540887&view=findpost&p=42331360
הודעה על שם
אנו מסירים את אריח האזעקה כאשר האזעקה מופעלת + מסירים אריחים סטנדרטיים אחרים (מבחן 4.4.2)@zalmensmok אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי:
כדי לערוך באיזה קידוד אני פותח את הקובץ במחשב עם Notepad++
כשאני פתחתי את הקובץ במחשב הוא נראה כך
-
@zalmensmok אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי:
@חזקיהו ככה זה אמור להיראות
-
@חזקיהו ככה זה אמור להיראות
@zalmensmok
כשאני פותח את זה בצורה כזו אני לא מוצא בחיפוש את
Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addWifiTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) V
תודה -
@zalmensmok
תודה@חזקיהו אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי:
@zalmensmok
Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; ->
תודהאתה צריך לפתוח את הקובץ QuickSettings בלי Model
-
@חזקיהו אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי:
@zalmensmok
Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; ->
תודהאתה צריך לפתוח את הקובץ QuickSettings בלי Model
-
@חזקיהו פתחת קובץ לא נכון, תחפש באותה תיקיה קובץ שהשם שלו הוא QuickSettings.smali
-
@חזקיהו פתחת קובץ לא נכון, תחפש באותה תיקיה קובץ שהשם שלו הוא QuickSettings.smali
@zalmensmok
את הקובץ הזה פתחתי מצ"בQuickSettings.smali -
@zalmensmok
את הקובץ הזה פתחתי מצ"בQuickSettings.smali@חזקיהו זה נמצא שם אני חושב ה add העשירי
-
@חזקיהו זה נמצא שם אני חושב ה add העשירי
ה add העשירי
סליחה על הבורות אבל מזה ADD
-
זה אותו עיקרון בכל האנדרואיד רק שהמיקום משתנה בהתאם לסוג
דורש הרשאות רוט.
אפשר גם לעשות את זה דרך העורך המתקדם של שלום כהן
עורך מתקדם
הולכים לקובץSystemUI.apk / smali / com / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettings.smali
.method private addSystemTiles (Landroid / view / ViewGroup; Landroid / view / LayoutInflater;) V
בשביל להוריד את ה WIFI נלחץ על חפש את הבא עד שנגיע לשורה
ונלחץ שוב על חפש את הבא ונגיע לשורה הזאת
Landroid / view / ViewGroup; -> addView (Landroid / view / View;) V
ונוסיף לו בתחילת השורה # זה יראה ככה
# Landroid / view / ViewGroup; -> addView (Landroid / view / View;) V
בשביל נקודה חמה נחפש את השורה
Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addHotspotTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) V
ושוב נעשה חפש את הבא וכו'
ובשביל נתונים נחפש את השורה הזאתLcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addGprsTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) V
מה שכן החיסרון בזה הוא שאחרי הפעלה מחדש השורה נמחקת
בהצלחהמקור https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=540887&view=findpost&p=42331360
הודעה על שם
אנו מסירים את אריח האזעקה כאשר האזעקה מופעלת + מסירים אריחים סטנדרטיים אחרים (מבחן 4.4.2)@zalmensmok @חזקיהו אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי:
תעבור על המדריך שלב שלב ותצליח
-
-
אחי אך אני מגיע לזה דרך עורך מתקדם של שלום כהןSystemUI.apk / smali / com / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettings.smali
@trhtkxvyh אתה פותח את האפליקציה systemui.apk ואתה פותח את הקובץ classes.dex ושם אתה הולך לנתיב, רק שאם אתה עושה את זה דרך העורך של שלום כהן אתה לא תראה את הסיומת .smali
-
@trhtkxvyh אתה פותח את האפליקציה systemui.apk ואתה פותח את הקובץ classes.dex ושם אתה הולך לנתיב, רק שאם אתה עושה את זה דרך העורך של שלום כהן אתה לא תראה את הסיומת .smali
@zalmensmok להוריד את הווי פי ונקודת חמאה
-
@zalmensmok להוריד את הווי פי ונקודת חמאה
@trhtkxvyh לא הצלחת עם המדריך?
-
@trhtkxvyh לא הצלחת עם המדריך?
@zalmensmok אני לא יודע אך לעצות את זה
-
@zalmensmok אני לא יודע אך לעצות את זה
@trhtkxvyh תעלה לי את הממשק משתמש שלך ואת ה framework [רק את האפליקציה framework-res.apk] ואני יסדר לך את זה
-
@zalmensmok כן אני עושה את זה דרך שלום כהן אבל אך אני מוצא את הקובץ
-
@trhtkxvyh תעלה לי את הממשק משתמש שלך ואת ה framework [רק את האפליקציה framework-res.apk] ואני יסדר לך את זה
@zalmensmok מה כוונה