בעיה | מנהל המשימות חסום מה הפיתרון ??
- 
טוב שבת שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!            @אני-אני-1 אם זה סייפר של בית כנסת זה מאוד פשוט 
 תפעיל כמנהל את ההגדרות של התוכנה
 בלשונית כלים תבטל את איזה הגבלה שאתה רוצה
 ותפעיל מחדש את המחשב
- 
@אני-אני-1 אמר בבעיה | מנהל המשימות חסום מה הפיתרון ??: @shloimy הפעלתי כמנהל ולא עזר אני רואה שגם צילום מסך חסום לי אחרי שאתה מפעיל שינוי ערך ברגיסטרי אתה צריך לעשות הפעלה מחדש בשביל שהשינויים ייכנסו לתוקף. 
 עשית ?
- 
@אני-אני-1 אמר בבעיה | מנהל המשימות חסום מה הפיתרון ??: @shloimy הפעלתי כמנהל ולא עזר אני רואה שגם צילום מסך חסום לי אחרי שאתה מפעיל שינוי ערך ברגיסטרי אתה צריך לעשות הפעלה מחדש בשביל שהשינויים ייכנסו לתוקף. 
 עשית ?@avramk100 על עמדות מחשבים יש בדרך כלל תוכנת הקפאה ככה שאם הוא יפעיל מחדש זה ימחק 
- 
@avramk100 על עמדות מחשבים יש בדרך כלל תוכנת הקפאה ככה שאם הוא יפעיל מחדש זה ימחק @מתכנת-חובב אמר בבעיה | מנהל המשימות חסום מה הפיתרון ??: @avramk100 על עמדות מחשבים יש בדרך כלל תוכנת הקפאה ככה שאם הוא יפעיל מחדש זה ימחק אז זה בכלל לא רלוונטי - שינוי ערכים ב reg 
- 
@אני-אני-1 אם זה סייפר של בית כנסת זה מאוד פשוט 
 תפעיל כמנהל את ההגדרות של התוכנה
 בלשונית כלים תבטל את איזה הגבלה שאתה רוצה
 ותפעיל מחדש את המחשב
- 
@אני-אני-1 תפעיל את הכלי הבא: 
 FixWin10.zip
 תלחץ לפי המסומן:

- 
 FixWin10.zip
 תלחץ לפי המסומן:
  @יוסי-מחשבים מה הכלי עושה בעצם ? 
- 
@יוסי-מחשבים מה הכלי עושה בעצם ? @avramk100 אמר בבעיה | מנהל המשימות חסום מה הפיתרון ??: @יוסי-מחשבים מה הכלי עושה בעצם ? מתקן ביות נפוצות ב-Windows 
 לחיצה על סימן השאלה יציג את הפתרון באופן ידני
- 
 FixWin10.zip
 תלחץ לפי המסומן:
  @יוסי-מחשבים 
 זה התגובה שאני מקבל[מה תפקידו של כלי זה? אולי אפשר מקור - כי כך אני בודק באתר. או אם אפשר הסבר יותר מפורט עדיף] 
 בכ"א תודה רבה!

- 
 עשית ?@avramk100 כנראה שצדקת כי כרגע מנהל המשימות כן נפתח [דהיינו אחרי כיבוי והדלקה]. מקודם גם כשלחצתי על קונטרול/ אלט/ דל. לא הופיע לי ברשימה בכלל מנהל המשימות, וכעת כן. וכעת גם ע"י קונטרול/שיפט/אסק/ - נפתח. כעת השאלה שלי היא האם אפשר לבטל את זה @shloimy . זה מה שמופיע לי עכשיו:  @bbn לא מצליח בלשונית כלים לבטל [אולי בגלל שזה כבר מבוטל בגלל הפקודה הנ"ל 
- 
@avramk100 כנראה שצדקת כי כרגע מנהל המשימות כן נפתח [דהיינו אחרי כיבוי והדלקה]. מקודם גם כשלחצתי על קונטרול/ אלט/ דל. לא הופיע לי ברשימה בכלל מנהל המשימות, וכעת כן. וכעת גם ע"י קונטרול/שיפט/אסק/ - נפתח. כעת השאלה שלי היא האם אפשר לבטל את זה @shloimy . זה מה שמופיע לי עכשיו:  @bbn לא מצליח בלשונית כלים לבטל [אולי בגלל שזה כבר מבוטל בגלל הפקודה הנ"ל 
- 
@אני-אני-1 אמר בבעיה | מנהל המשימות חסום מה הפיתרון ??: הוא לא נותן אפשרות ללחוץ על שמור נכון 
 אבל זה נשמר בעניין זה ואפשר רק ללחוץ על מה שרוצי ולסגור
- 
@אני-אני-1 
 לחצן ימיני בהתחל
 הפעלת cmd כמנהל יפתח מסך השחור
 הכנס את הפקודה
 REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
 מאמין שיפתור את הבעיה

בהצלחה
- 
@אני-אני-1 
 לחצן ימיני בהתחל
 הפעלת cmd כמנהל יפתח מסך השחור
 הכנס את הפקודה
 REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
 מאמין שיפתור את הבעיה

בהצלחה
- 
@אני-אני-1 למעלה הפעלת כמנהל? 
- 
@אני-אני-1 למעלה הפעלת כמנהל? 
- 
@shloimy 
 כן זו הפקודהתעשה לפי ההוראות
 תעתיק את הפקודה
 בחלון הcmd תלחץ לחצן ימין הדבק
 ותן אישור