המלצה | hdd או ssd חיצוני
-
אני צריך המלצה איזה סוג כונן חיצוני(עריכה -2 טרה) עדיף לשימוש יומיומי למטרות עבודה כגון גרפיקה וכדו ולא לצורך גיבוי
ואשמח לקבל דגם מומלץ
תודה רבה
@משחזר-מידע@amit5470 איזה נפח אתה מחפש כי בסופו של יום הכל עניין של תקציב, כמה אתה מוכן לשלם?
-
@amit5470 איזה נפח אתה מחפש כי בסופו של יום הכל עניין של תקציב, כמה אתה מוכן לשלם?
@קינג-קומפיוטר 2 טרה
לגבי תשלום אני יודע שhdd זול בצורה משמעותית מssd אבל אם יש לזה עדיפות גבוהה אז ניקח את הssd וכמה שיעלה יעלה (כמובן עדיף כמה שיותר זול ) -
@קינג-קומפיוטר 2 טרה
לגבי תשלום אני יודע שhdd זול בצורה משמעותית מssd אבל אם יש לזה עדיפות גבוהה אז ניקח את הssd וכמה שיעלה יעלה (כמובן עדיף כמה שיותר זול )@amit5470 רק כדי שתבין את הכיוון אני משער שיש יותר זולים אבל זה בתור התחלה https://ksp.co.il/web/item/50989
-
אני צריך המלצה איזה סוג כונן חיצוני(עריכה -2 טרה) עדיף לשימוש יומיומי למטרות עבודה כגון גרפיקה וכדו ולא לצורך גיבוי
ואשמח לקבל דגם מומלץ
תודה רבה
@משחזר-מידע@amit5470 אמר בהמלצה | hdd או ssd חיצוני:
בדרך אגב, עיין כאן.
-
@amit5470 אמר בהמלצה | hdd או ssd חיצוני:
בדרך אגב, עיין כאן.
@חברים אמר בהמלצה | hdd או ssd חיצוני:
בדרך אגב, עיין כאן.
השרשור שם ישן ולא כ"כ מדוייק נכון להיום.
-
ואשמח לקבל דגם מומלץ
תודה רבה
@משחזר-מידע@amit5470 אמר בהמלצה | hdd או ssd חיצוני:
ואשמח לקבל דגם מומלץ
תודה רבה
@משחזר-מידעלצורך עבודה וודאי שSSD
אין פה מקום להסתפק בכלל -
ואשמח לקבל דגם מומלץ
תודה רבה
@משחזר-מידע -
ואשמח לקבל דגם מומלץ
תודה רבה
@משחזר-מידעלצורך עבודה וודאי שSSD
אין פה מקום להסתפק בכלל@a0533057932 אמר בהמלצה | hdd או ssd חיצוני:
לצורך עבודה וודאי שSSD
אין פה מקום להסתפק בכללברור שעבודה בגרפיקה כבדה עם דיסק קשיח הוא לא בכדי שיעשו
רק תזכור שחייבים גיבויים -
@a0533057932 אמר בהמלצה | hdd או ssd חיצוני:
לצורך עבודה וודאי שSSD
אין פה מקום להסתפק בכללברור שעבודה בגרפיקה כבדה עם דיסק קשיח הוא לא בכדי שיעשו
רק תזכור שחייבים גיבויים@משחזר-מידע יש המלצה לחברה מסוימת או דגם מומלץ?
-
@משחזר-מידע יש המלצה לחברה מסוימת או דגם מומלץ?
@amit5470 קנה משו סיני פשוט
(הרי במילא הולך לעשות גיבויים!) -
@amit5470 קנה משו סיני פשוט
(הרי במילא הולך לעשות גיבויים!)@משחזר-מידע טוב,תודה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות