להורדה | סייר קבצים חסום לוידאו והתקנות
-
-
@משה-144 אפשר בבקשה את מנהל הקבצים ללא חסימת וידאו? כי בנייד יש סירטונים שמצלמים ואני רוצה שישאר פתוח. אני מפעיל אפליקציית נעילת יישומים כדי לחסום את ההגדרות ברובם ובעיקר למנוע את מחיקת הכשרות. אך במנהל הקבצים יש גישה למחיקת יישומים מה שלכאורה מאפשר את ביטול הכשרות.. אפשרי לקבל מנהל קבצים ללא גישה ליישומים/או לחילופין למניעת אופציית המחיקה מבפנים? זה ממש דחוף ואפשרי גם בתשלום: machonm10@gmail.com המון תודה תזכה למצוות!
-
@machonm אמר בלהורדה | סייר קבצים חסום לוידאו והתקנות:
@משה-144 אפשר בבקשה את מנהל הקבצים ללא חסימת וידאו? כי בנייד יש סירטונים שמצלמים ואני רוצה שישאר פתוח. אני מפעיל אפליקציית נעילת יישומים כדי לחסום את ההגדרות ברובם ובעיקר למנוע את מחיקת הכשרות. אך במנהל הקבצים יש גישה למחיקת יישומים מה שלכאורה מאפשר את ביטול הכשרות.. אפשרי לקבל מנהל קבצים ללא גישה ליישומים/או לחילופין למניעת אופציית המחיקה מבפנים? זה ממש דחוף ואפשרי גם בתשלום: machonm10@gmail.com המון תודה תזכה למצוות!
זה הסייר ללא חסימה של וידאו https://drive.google.com/file/d/1A5E4MOyroGetzokDVTpKblLulYQN-c36/view
אם נתת את כל ההרשאות לאפליקציית הנעילה אז כנראה אי אפשר להסיר דרך הסייר,
ומי שיודע להסיר את הנעילה לא צריך בשביל זה את הסייר... -
-
@משה-144 תודה רבה. יש את הקישור פה בעוד מקום אך הוא לא נפתח כ-APK יש בו בעיה. לגבי אפליקציית נעילת יישומים היא נועלת ברמה כללית לא פרטנית: כמו תיקיית הגדרות, תיקיית מנהל קבצים רגיל וכו' וכך המכשיר כשר לאחר שמבצעים את ההגדרות הרלוונטיות. אך סייר הקבצים המצוין שחוסם התקנות מאפשר גישה למחיקת היישומים דרכו.. ומבטל בעצם את כל ההכשרה. (נ"ב: לגבי הוידאו זה רעיון מצוין לחסום הכנסת סרטים לא כשרים אך זה מונע גם כניסה לסירטונים שמסריטים בטאבלט/נייד שהם לרוב קצרים באורך של כמה דקות עד 200 MB , אם יהיה אופציה כזאת זה יהיה מצוין)
-
@משה-144 הסייר ללא חסימה של וידאו לא תקין, ניסיתי בכל דרך, הוא יורד כקובץ ללא סוג (apk או זיפ), גם כשאני הופכת אותו לקובץ זיפ ומתקינה , המערכת מתריעה כי סוג קובץ זה איננו נתמך. יש לכם סייר תקין, תנסו בבקשה להוריד ולוודא את תקינותו כי רק הסייר שחסום לוידאו תקין לחלוטין
-
@machonm אמר בלהורדה | סייר קבצים חסום לוידאו והתקנות:
@משה-144 הסייר ללא חסימה של וידאו לא תקין, ניסיתי בכל דרך, הוא יורד כקובץ ללא סוג (apk או זיפ), גם כשאני הופכת אותו לקובץ זיפ ומתקינה , המערכת מתריעה כי סוג קובץ זה איננו נתמך. יש לכם סייר תקין, תנסו בבקשה להוריד ולוודא את תקינותו כי רק הסייר שחסום לוידאו תקין לחלוטין
הקובץ הנ''ל הוא לא שלי אלא של שלום כהן
בכל מקרה תשנו את הסיומת ל apk ותתקינו -
-
@משה-144 כתב בלהורדה | סייר קבצים חסום לוידאו והתקנות:
@מישהו12 כתב בלהורדה | סייר קבצים חסום לוידאו והתקנות:
@משה-144 בגרסאות החדשות של Total Comander התקנת APK חסומה.
ככה Google ביקשו מהמפתחתודה שעדכנת אותי
הסייר שהכשרתי עכשיו זה הגירסא הכי עדכנית כך שהיא חסומה גם להתקנותליתר ביטחון בדקתי.
הנה התוצאה
-
@צדיק-0 כתב בלהורדה | סייר קבצים חסום לוידאו והתקנות:
@משה-144 תודה חיכיתי לזה המון זמן בגלל התוסף שלו שקורא כרטיסי זיכרון שאינם במערכת קבצים FAT32 וכשניסיתי להכשיר לבד לא הצלחתי
באמת תודה רבה@ssshmuel כתב בלהורדה | סייר קבצים חסום לוידאו והתקנות:
@צדיק-0 בול נכון לכן גם אני הייתי צריך את זה ולכן ביקשתי והוא העלה את זה
זה גם הדרכה שלי...
https://mitmachim.top/post/461811לקח לפעם הבעה לבקש זה לא עולה כסף
חבל שלא ביקשתי...