עזרה | בעיה באיפוס מחשב
-
@matty אפשר לנסות אולי לאפס דרך דיסק התקנה של ווינדוס. מפעילים אותו מהביוס, ושם בצד ימין למטה יש אופציה של "תקן"
(איך יוצרים דיסק התקנה זה כבר נושא בפני עצמו -צריך לחפש) -
אני מנסה לאפס מחשב וינדוס 10 (בלי למחוק את הקבצים) וזה מגיע ל35 אחוז ואז עושה מבטל שינויים ניסיתי כבר איזה 3 פעמים ובכל פעם ב35 אחוז זה נתקע מה עושים?
@matty אמר בעזרה | בעיה באיפוס מחשב:
אני מנסה לאפס מחשב וינדוס 10 (בלי למחוק את הקבצים) וזה מגיע ל35 אחוז ואז עושה מבטל שינויים ניסיתי כבר איזה 3 פעמים ובכל פעם ב35 אחוז זה נתקע מה עושים?
האם יש תוכנת הגנה מאינטרנט כל שהיא על המחשב?
-
-
@a0533057932 יש לי WIFREE
-
@a0533057932 יש לי WIFREE
-
-
@a0533057932 °fa-info°יש לי את אותה הבעיה בדיוק אע"פ שאין לי שום חסימה[https://mitmachim.top/topic/30748/עזרה-איפוס-מחשב/2?_=1633851062550](כתובת קישור)
-
@a0533057932 לא מובן בכלל אני איפסתי כבר כמה מחשבים עם WiFREE
-
אני לא מסביר כיצד להסיר וויפרי או הגנה אחרת
זה הכל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות