עזרה | עדכון מחשב בלי חיבור לוויפיי
-
אני מנסה לעדכן מחשב והוא אומר שזה גדול מדי והוא יעדכן את זה רק כשהוא יהיה מחובר לוויפיי וזה מחשב נייח בלי וויפיי
איך אפשר לעקוף את זה? -
אני מנסה לעדכן מחשב והוא אומר שזה גדול מדי והוא יעדכן את זה רק כשהוא יהיה מחובר לוויפיי וזה מחשב נייח בלי וויפיי
איך אפשר לעקוף את זה?@איציק-דייטש תגדיר כחיבור שאינו לפי שימוש
-
@איציק-דייטש תגדיר כחיבור שאינו לפי שימוש
@מתכנת-חובב איפה בדיוק?
-
@מתכנת-חובב איפה בדיוק?
-
@איציק-דייטש
לא זוכר מדויק
זה אמור להיות ב , הגדרות , רשת , על החיבור שמחובר עכשיו@משה-מזרחי תודה רבה!
-
איך אפשר לעקוף את זה?@איציק-דייטש אמר בעזרה | עדכון מחשב בלי חיבור לוויפיי:
וזה מחשב נייח בלי וויפיי
בנייחים אני אוהב להשתמש עם זה, זה עובד מצוין

-
@איציק-דייטש אמר בעזרה | עדכון מחשב בלי חיבור לוויפיי:
וזה מחשב נייח בלי וויפיי
בנייחים אני אוהב להשתמש עם זה, זה עובד מצוין

-
איך אפשר לעקוף את זה?@איציק-דייטש באם אתה מעוניין לעדכן את ווינדוס, תוכל להוריד את קובץ ה ISO המעודכן של וינדוס ( ממחשב אחר ).
כשתפתח את קובץ ההתקנה תהיה לך אפשרות לעדכן. -
איך אפשר לעקוף את זה?@a-y-f אמר בעזרה | עדכון מחשב בלי חיבור לוויפיי:
באם אתה מעוניין לעדכן את ווינדוס, תוכל להוריד את קובץ ה ISO המעודכן של וינדוס ( ממחשב אחר ).
או להוריד מהקטלוג של העידכונים של מייקרוסופט, עיין כאן.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות