Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@nh-local לדוגמא... repair com.bat הפקודות שבסקריפט הזה לא עובדות ללא הפעלה כמנהל ופה זה עובד ,זה אומר שזה עובד גם אם לא כתוב שזה מופעל כמנהל
@amit5470 מעניין. כי זה כן משנה את הכותרת בדר"כ (בקבצי הפריצה שיש לי) ורק מה זה עושה למען ה'. זה בסדר להריץ את פקודת DISM הזו, איזה קובץ היא מחלצת ומתקינה?
@nh-local זה פקודות שבודקות אם יש בעיות מסוימות שקשורות לקבצי מערכת הפעלה זה לא מזיק
@amit5470 מדהים. תודה. עשיתי השוואה בין קובץ בלי השורה של ההרשאות ניהול = נותן שגיאה 740 לבין הקובץ שלך שעובד! ושוב תודה ננסה את זה בעוד דברים
@amit5470 אגב, תודה גם על עצם הסקריפט הוא מצויין בפני עצמו!
@nh-local בכיף ,תהנה
@amit5470 יש חסרון אחד בפקודת המנהל, שבסיום הסקריפט הוא עובר לשורת הפקודה ולא נסגר
@nh-local זה לא קשור לזה זה לא נסגר בגלל השורה אחרונה (pause) וזה בכונה כדי לראות מה הפלט של הפקודות
@amit5470 ניסיתי למחוק את ה-PAUSE כמובן, אבל זה פשוט עבר מידית לשורת הפקודה
@nh-local תוסיף exit בסוף הסקריפט והוא יסגר אוטומטי
@amit5470 עבד. פעם שלישית תודה ליתר דיוק: עבד עם שילוב של EXIT ו-PAUSE יחדיו אחד אחרי השני
@nh-local עובד גם בלי pause
@amit5470 עובד כן. רק אני רוצה שזה יתן את ההודעה של לחץ על מקש כלשהו ואחרי הלחיצה יסגר מיד. וזה בדיוק מה שמתאים לצרכים שלי