בעיה | דיסק און קי שהקבצים נהפכו למוסתרים ורק בחיפוש אני רואה את זה
-
@a0533057932 אגב, יש תוכנה שעושה את זה!
RunBlock.ini
RunBlock.exe -
בקשר לתוכנת שחזור תצטרך להמתין את שיסיים את כל הסריקה העמוקה, צריך להמתין בסבלנות. אח"כ יופיע לך בצד תיקיות מסודרות של הקבצים הקיימים בכרטיס. או קבצים שנמחקו..
נ.ב. צריך להשבית אנטי וירוס לפני הפעלת התוכנה. -
@simcha33345 תודה רבה
בינתיים מה שעשיתי זה שראיתי שאני מסתבך אם כל העסק והיה לי חבל על החומר אז פשוט הלכתי לאיזה חנות לשחזר [איך שהוא בין כל הסקריפטים שנתנו לי פה חלק גדול מהחומר פשוט נמחק..]
בהזדמנות זה אודה לכל מי שעזר וניסה לעזור
ישר כוח -
@א-פינטעלע-ייד
מה קרה? -
@א-פינטעלע-ייד יש לך בשרשור כמה פתרונות, ניסית את כולם קודם?
-
@א-פינטעלע-ייד שלח מייל ל egozkokus1 בג'ימייל ואני יעזור לך בשליטה מרחוק
-
@מתכנת-חוב דבר ראשון זה תודה רבה רבה
הבעיה שלי זה שבחיפוש אני גם לא רואה את החומר אני רק רואה שהאונקי מלא וזה אומר שיש לי חומר וניסיתי כבר פלוס מינוס הכל לפי מה שהבנתי ואני לא מבין כזה גדול -
@א-פינטעלע-ייד כתב בבעיה | דיסק און קי שהקבצים נהפכו למוסתרים ורק בחיפוש אני רואה את זה:
דבר ראשון זה תודה רבה רבה
הבעיה שלי זה שבחיפוש אני גם לא רואה את החומר אני רק רואה שהאונקי מלא וזה אומר שיש לי חומר וניסיתי כבר פלוס מינוס הכל לפי מה שהבנתי ואני לא מבין כזה גדולאז למה שלא תשלח לו מייל והיא יסדר מרחוק 0הוא כן מבין גדול בתחום)
-
@א-פינטעלע-ייד למי לשלוח מייל?
-
@א-פינטעלע-ייד כתב בבעיה | דיסק און קי שהקבצים נהפכו למוסתרים ורק בחיפוש אני רואה את זה:
מי לשלוח מייל?
שלח מייל ל egozkokus1 בג'ימייל כך כתב מתכנת חובב למעלהה
-
@דוד-משה-1 לא הבנתי זה לא כתובת מייל
-
כתובת מייל
אם סיומת @gmail.com זה הופך לכתובת מייל
-
@דוד-משה-1 אני לא מבין בדיוק מה הכתות מייל אולי אתה שולח לי את הכתובת מייל במייל בתודה מראש
-
@דוד-משה-1 תודה רבה רבה רבה רבה לך
-
@א-פינטעלע-ייד אם לא הסתדרת תגיד העזור לך בשמחה יש סייר קבצים שמאוד יעיל בבעיה הזו לרוב
-
@קובי-ברקאי בנתיים לא הסתדרתי אשמח מאוד שתעזור לי
-
@א-פינטעלע-ייד טוטאל קומנדר מכיר ?
זה סייר קבצים שמאוד יעייל בנושא
מצו"ב קישור להורדה של התוכנה מאתר הבית 64 סביות 32 סביות
קישור לקובץ שפה עברית
במידה והסתבכת בהתקנה אתה מוזמן לשולח מייל אתחבר והעזור לך wchayem@gmail.com
לאחר התקנה יש בצד ימין למעלה קובץ הוא פותח רשימה הראשון זה שנה תכונות שם תבטל את הכלבמידה ואתה רוצה שאני יעשה את זה בלי שתשתגע תשלח מייל