עזרה | אתחול כרטיס מחולק
-
שלום
בעבר צרבתי על כרטיס רופוס
והוא נהיה לי שני כוננים, אחד 120 ג'יגא ואחד כמה ק''בכשאני מפרמט אותו, עדיין שני הכוננים נשארים, וזה לא נהיה כונן אחד
מה עושים? -
שלום
בעבר צרבתי על כרטיס רופוס
והוא נהיה לי שני כוננים, אחד 120 ג'יגא ואחד כמה ק''בכשאני מפרמט אותו, עדיין שני הכוננים נשארים, וזה לא נהיה כונן אחד
מה עושים?@יוסי-הגאון מוחקים את המחיצה בניהול דיסקים ואז עושים הוספה על אותו כונן שאליו אתה רוצה להוסיף שטח וזה מאוחד
-
@יוסי-הגאון מוחקים את המחיצה בניהול דיסקים ואז עושים הוספה על אותו כונן שאליו אתה רוצה להוסיף שטח וזה מאוחד
@ירושלמיי אמר בעזרה | אתחול כרטיס מחולק:
@יוסי-הגאון מוחקים את המחיצה בניהול דיסקים ואז עושים הוספה על אותו כונן שאליו אתה רוצה להוסיף שטח וזה מאוחד
מחקתי את הכונן ההוא
איך אני מוסיף שטח -
מחקתי את הכונן ההוא
איך אני מוסיף שטח@יוסי-הגאון הקצאת שטח איחסון
-
מחקתי את הכונן ההוא
איך אני מוסיף שטח@יוסי-הגאון אמר בעזרה | אתחול כרטיס מחולק:
מחקתי את הכונן ההוא
איך אני מוסיף שטח
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות