בקשה | שינוי חתימה לאפליקציה
-
@יהושע-זופניק בעיה בניתוח חבילה
@דניאל-שיין אז יכול להיות שני דברים 1 שהחתימה לא תקינה [זה השם המלא של סידורון?] 2 שהאפליקציה לא תואמת את גירסת האנדרואיד שלך.
-
@דניאל-שיין אז יכול להיות שני דברים 1 שהחתימה לא תקינה [זה השם המלא של סידורון?] 2 שהאפליקציה לא תואמת את גירסת האנדרואיד שלך.
@יהושע-זופניק אנדרואיד 10, זה עובד לי לפני שינוי החתימה. החתימה מקורית. אבל אני לא סגור דוקא על החתימה הזו, אם יש סיכוי שחתימה אחרת תעבוד, אני ינסה
-
@יהושע-זופניק אנדרואיד 10, זה עובד לי לפני שינוי החתימה. החתימה מקורית. אבל אני לא סגור דוקא על החתימה הזו, אם יש סיכוי שחתימה אחרת תעבוד, אני ינסה
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@דניאל-שיין @איש-אמת ראיתי שיש לך נסיון טוב בתחום...
-
מישהו יכול לשנות לאפליקציה הזאת 1615539295405-spotify-v8.6.0.830-mod.apk את החתימה ל- com.sidduron.siduronandroid ?
ניסיתי וזה פגם לי את הקובץ.
תודה רבה!!!@דניאל-שיין אמר בבקשה | שינוי חתימה לאפליקציה:
מישהו יכול לשנות לאפליקציה הזאת 1615539295405-spotify-v8.6.0.830-mod.apk את החתימה ל- com.sidduron.siduronandroid ?
תודה רבה!!!לאיזה חתימה אתה רוצה לשנות
-
@דניאל-שיין אמר בבקשה | שינוי חתימה לאפליקציה:
תודה רבה!!!לאיזה חתימה אתה רוצה לשנות
@בן-ציון com.sidduron.siduronandroid
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות