באג | מחיקת מערכת הפעלה
-
התקנתי בטעות אמולטור אנדרואיד remix ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא שואל אם להדליק ווינדוס או remix איך אני מסדר את זה ?
-
התקנתי בטעות אמולטור אנדרואיד remix ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא שואל אם להדליק ווינדוס או remix איך אני מסדר את זה ?
@שמואל-100
אולי נשאר גם בהגדרות של הבוט
לחצן ווינדוס + R
לרשום שם msconfig ואישור
ואתה אמור לראות את זה בלשונית boot ושם תוכל למחוק את זה -
@שמואל-100
אולי נשאר גם בהגדרות של הבוט
לחצן ווינדוס + R
לרשום שם msconfig ואישור
ואתה אמור לראות את זה בלשונית boot ושם תוכל למחוק את זה -
@שמואל-100 טוב מה שאני מכיר שזה שם אם מדובר בשתי מערכות הפעלה ששתיהם ווינדוס
אני לא יודע איך זה עובד בווינדוס ואנדרואיד
המערכת הפעלה השניה עוד קיימת? -
@שמואל-100 טוב מה שאני מכיר שזה שם אם מדובר בשתי מערכות הפעלה ששתיהם ווינדוס
אני לא יודע איך זה עובד בווינדוס ואנדרואיד
המערכת הפעלה השניה עוד קיימת? -
ש שמואל 100 סימן נושא זה כשאלה ב
-
@bbn לא, מחקתי משום מה בביוס מראה לי פעמיים ווינדוס 11 ואחד נפתח רגיל ואחד פותח חלון לבחירה בין ווינדוס לאנדרואיד [שלא נפתח בגלל שמחקתי]
תודה על העזרה !@שמואל-100 תנסה בלחצן ימני על מחשב זה-מאפיינים-הגדרות מערכת מתקדמות-הפעלה ושחזור.
-
@שמואל-100 תנסה בלחצן ימני על מחשב זה-מאפיינים-הגדרות מערכת מתקדמות-הפעלה ושחזור.
@yaakovsas מוזר הוא מראה לי רק את הווינדוס 11
-
@yaakovsas מוזר הוא מראה לי רק את הווינדוס 11
@שמואל-100 אמר בבאג | מחיקת מערכת הפעלה:
הוא מראה לי רק את הווינדוס 11
ואם אתה מוריד את הזמן להצגת מערכות הפעלה?
-
@שמואל-100 אמר בבאג | מחיקת מערכת הפעלה:
הוא מראה לי רק את הווינדוס 11
ואם אתה מוריד את הזמן להצגת מערכות הפעלה?
@yaakovsas ניסיתי לא עזר המסך לבחירה בין המערכות הוא כנראה חלק מהמערכת הפעלה הנוספת
-
@yaakovsas ניסיתי לא עזר המסך לבחירה בין המערכות הוא כנראה חלק מהמערכת הפעלה הנוספת
@שמואל-100 זכור לי משהו מפעם לגבי remix שצריך להסיר דרך remix עצמו או דרך האשף שלו. אם כן , מה שאתה צריך זה להתקין עוד פעם את remix ואז להסיר דרכו
-
-
ש שמואל 100 סימן נושא זה כנפתר ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות