עזרה | wifi ומייל ביאנג
-
@avivi אבל אפליקציה של פרוג ומתמחים טופ כן עובדות וגם הדפדפנים ואני גם משתמש בו בתור מודם, אז התעבורת נתונים לא נהרסה אצלי
@יאיר-גנון אולי נדפקה קצת זו גם אופצייה או שהמכשיר לא יכול לסחוב את האפליקציות האלו
-
@יאיר-גנון אולי נדפקה קצת זו גם אופצייה או שהמכשיר לא יכול לסחוב את האפליקציות האלו
-
@avivi אמר בעזרה | wifi ומייל ביאנג:
ולפעמים גם נדפקת מזה תעבורת הרשת (ב"ה)
-
@יאיר-גנון השאלה אם יש לך רוט אם כן זה אפשרי...
-
@יאיר-גנון השאלה אם יש לך רוט אם כן זה אפשרי...
-
@יאיר-גנון אז כנראה שמחקו לך את קובץ הוופי...
-
@יאיר-גנון אז כנראה שמחקו לך את קובץ הוופי...
-
@יאיר-גנון הטלפון פתוח להתקנות?
-
@יאיר-גנון הטלפון פתוח להתקנות?
-
@יאיר-גנון נו אם כן תתקין קודם כל סייר רוט ואז נבוק את זה...
-
@יאיר-גנון נו אם כן תתקין קודם כל סייר רוט ואז נבוק את זה...
-
@יאיר-גנון כנס לסייר לחץ על סיסטם ואז על בין [באנגלית כמובן] ואז רד עד למטה ותראה מה הקובץ האחרון אם כתוב שם wpa_supplicant אז הוופי לא חסום ואם אין שם את הקובץ הזה סימן שהוופי חסום ואז אני יגיד לך איך לפתוח את זה...
-
@יאיר-גנון כנס לסייר לחץ על סיסטם ואז על בין [באנגלית כמובן] ואז רד עד למטה ותראה מה הקובץ האחרון אם כתוב שם wpa_supplicant אז הוופי לא חסום ואם אין שם את הקובץ הזה סימן שהוופי חסום ואז אני יגיד לך איך לפתוח את זה...
-
@יאיר-גנון אז כנראה שהוופי חסום אני יעלה את הקובץ ואז תוסיף אותו לתקיה המדוברת תכבה את הפלפון תדלחק ובעזרת השם זה יעזור...
-
@יאיר-גנון אז כנראה שהוופי חסום אני יעלה את הקובץ ואז תוסיף אותו לתקיה המדוברת תכבה את הפלפון תדלחק ובעזרת השם זה יעזור...
-
-
@anut ba418ffd-fe17-4183-9ed9-b315f0780485-wpa_supplicant זה הקובץ תוריד ותעשה לפי ההוראות שאמרתי ובעז"ה זה יצליח...
-
@anut ba418ffd-fe17-4183-9ed9-b315f0780485-wpa_supplicant זה הקובץ תוריד ותעשה לפי ההוראות שאמרתי ובעז"ה זה יצליח...