בקשת מידע | איך אני יכול לחבר ליאנג שלי חיבור NFC?
-
@sxsx אמר בבקשת מידע | איך אני יכול לחבר ליאנג שלי חיבור NFC?:
@שמואל-ש תצלם את המכסה
@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | איך אני יכול לחבר ליאנג שלי חיבור NFC?:
@sxsx אמר בבקשת מידע | איך אני יכול לחבר ליאנג שלי חיבור NFC?:
@שמואל-ש תצלם את המכסה
קישור לדרייב:
https://drive.google.com/drive/folders/1CmN5sn4HsHu********QyrqI9pbL4s7ui6SNU0Ug?usp=sharingתוריד את הכוכביות באמצע
ראית? מה אתה אומר?
-
@sxsx @מוטי-ברנד כפי הבנתי זה פשוט במכסה-שם אמור להיות חיישן שנוגע בפינים כבתמונה לעיל וזהו, וכמו שרואים בנושא הזה של @יוסי-מיותר שאכן יש יאנגים שיש להם חיישן כזה.
השאלה היא איפה יש כזה דבר???? למישהו יש בדל מידע בשבילי?
@שלמה-ווייס -
יש לי יאנג S6310N והבנתי שבדגם N יש חיישן NFC, רק אצלי אין את זה, מה ואיך ואיפה אני צריך להוסיף כדי שאוכל לקרוא הנ"ל?
@מוטי-ברנדמה זה החיישן הזה מה הוא עושה???
-
@אלעדניק אמר בבקשת מידע | איך אני יכול לחבר ליאנג שלי חיבור NFC?:
יש לי יאנג S6310N והבנתי שבדגם N יש חיישן NFC, רק אצלי אין את זה, מה ואיך ואיפה אני צריך להוסיף כדי שאוכל לקרוא הנ"ל?
על גוגל שמעת?
-
@יושב-אהלים אמר בבקשת מידע | איך אני יכול לחבר ליאנג שלי חיבור NFC?:
על גוגל שמעת?
מה זה קשור?
סליחה על הבורות... -
אפשר את האפליקציה של רב קו ליאנג?
בבקשה רב-קו-אונליין-0.7.5-com.pcentra.ravkavonlinemobile.apk
אגב איך אני בודק איזה גירסא יש לי?
כנס להגדרות>אודות
או מה שכתוב על המדבקה מתחת לבטריה
והכי מדוייק מה שכתוב כשהמכשיר במצב הורדה -
@אלעדניק
אתה חמוד...
NFC זהו הדבר שמכונה ה"ויפי" של הכרטיסים, הוא שולח תדר חשמלי שיכול לקרוא נתונים גם כשאין לו חיבור ממשי עם הכרטיס הנקרא. לכן אתה יכול לשים את הרב-קו ליד המתקף, או לשלם באשראי - במקום לתחוב אותם לאיזו כניסה (כמו בהטענה בנדרים פלוס). -
@י-פל אמר בבקשת מידע | איך אני יכול לחבר ליאנג שלי חיבור NFC?:
@אלעדניק
אתה חמוד...
NFC זהו הדבר שמכונה ה"ויפי" של הכרטיסים, הוא שולח תדר חשמלי שיכול לקרוא נתונים גם כשאין לו חיבור ממשי עם הכרטיס הנקרא. לכן אתה יכול לשים את הרב-קו ליד המתקף, או לשלם באשראי - במקום לתחוב אותם לאיזו כניסה (כמו בהטענה בנדרים פלוס).יש לי דגם GT-S6310N והבנתי שיש בזה NFC רק הבעיה הוא שכשאני נכנס לאפליקציה של רב קו אונליין זה מבקש ממני להפעיל את NFC וזה מעביר אותי להגדרות וזה נדלק לשניה והפך לאפור מצורף תמונה
-
@י-פל אמר בבקשת מידע | איך אני יכול לחבר ליאנג שלי חיבור NFC?:
@אלעדניק
אתה חמוד...
NFC זהו הדבר שמכונה ה"ויפי" של הכרטיסים, הוא שולח תדר חשמלי שיכול לקרוא נתונים גם כשאין לו חיבור ממשי עם הכרטיס הנקרא. לכן אתה יכול לשים את הרב-קו ליד המתקף, או לשלם באשראי - במקום לתחוב אותם לאיזו כניסה (כמו בהטענה בנדרים פלוס).יש לי דגם GT-S6310N והבנתי שיש בזה NFC רק הבעיה הוא שכשאני נכנס לאפליקציה של רב קו אונליין זה מבקש ממני להפעיל את NFC וזה מעביר אותי להגדרות וזה נדלק לשניה והפך לאפור מצורף תמונה
מהיכן לך שזה הדגם שיש לך?
זה מה שכתוב במצב הורדה?