הסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!
-
@אדי-המתכנת אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!:
היי, עוד פעם נפל לי הוואטסאפ.
לכולם פה זה עדיין קופץ?כן.
היחיד שחזר מלא זה פייסבוק
חוץ מבאליקצית הלייט שעדיין טיפה בעיתית -
@fshlomo אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!:
איך באמת אפשר להעלות בלי סוף בטלגרם יש להם כמה גיגות שהם רוצים?
יש להם חוות שרתים רצינית...
-
@יושב-אהלים ומה הרווח שלהם שלהם באמת, אני עדיין לא הצלחתי להבין
-
@יושב-אהלים אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!:
איך באמת אפשר להעלות בלי סוף בטלגרם יש להם כמה גיגות שהם רוצים?
יש להם חוות שרתים רצינית...
כמה גיגה יש בכל כזה קופסה?
-
@חראשו אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!:
גם אני.
-
@חראשו אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!:
כמו אינסטגרם פייסבוק ווואטסאפ איך הם עושים כסף?
-
-
@אדי-המתכנת לאט לאט, זה בתכנון שלהם
תגגל קצת על הפרטיות של וואטסאפ שמתחילה להיות משותפת לפייסבוק, על חנויות שהולך להיות בוואטסאפ וכו.. -
@אדי-המתכנת
הם מתכננים בעתיד לגבות תשלום על שימוש -
@כמה-טוב-השם אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!:
@אדי-המתכנת
הם מתכננים בעתיד לגבות תשלום על שימושאז יפסיקו להשתמש
-
הוואטסאפ קרס | תקלה ברשתות החברתיות מבית פייסבוק
בשעה האחרונה מדווחים רבבות גולשים מכל רחבי העולם על קושי עד ניתוק מוחלט מחשבונותיהם ברשתות החברתיות מבית ענקית הטכנולוגיה “פייסבוק”. הפופולארית ביותר היא אפליקציית וואטסאפ שקרסה כמו האפליקציה של פייסבוק עצמה, וכן גם הרשתות החברתיות הנוספות שבבעלות פייסבוק, ושאר הפיצ’רים שהיא מציעה ללקוחות | מתפלאים על הנייד שהפסיק לרטוט והפך להיות שקט באופן מחשיד? אתם צודקים, וזה לא אתם, זה פייסבוקאהרן פיין 04.10.2021 לוגו וואטסאפ
נתקלתם בשעה האחרונה בתקלה ברשת הוואטסאפ שלכם? אתם ממתינים להודעות חשובות או כאלו שפחות? מתפלאים על הנייד שהפסיק לרטוט והפך להיות שקט באופן מחשיד? אתם צודקים, וזה לא אתם, זה פייסבוק.בשעה האחרונה מדווחים רבבות גולשים מכל רחבי העולם על קושי עד ניתוק מוחלט מחשבונותיהם ברשתות החברתיות מבית ענקית הטכנולוגיה “פייסבוק”. הפופולארית ביותר היא אפליקציית וואטסאפ שקרסה כמו האפליקציה של פייסבוק עצמה, וכן גם הרשתות החברתיות הנוספות שבבעלות פייסבוק, ושאר הפיצ’רים שהיא מציעה ללקוחות.
box
הניתוק הפתאומי של חשבון הוואטסאפ מבהיר מחד את עוצמת ההשתלטות של הטכנולוגיה על אורח חיינו, עד כדי קושי בניהול חיי היום יום בלעדיו. ומאידך, מחדדת את העוצמה שיש בידי ענקיות הטכנולוגיה, שברצותן או בעת תקלתן מסלול החיים הרגיל מושפע בצורה משמעותית במיוחד.בנוסף, זו לא הפעם הראשונה שתקלה שכזו מתרחשת, ובכל עת שתקלה כזו עולה לשיח הציבורי מתחזקת הקריאה בקרב רבבות משתמשים לעבור לרשתות תקשורת אמינות ויציבות יותר. זאת לצד הביקורת הרבה על מדיניות הפרטיות של פייסבוק על שלל האפליקציות שברשותה, מדיניות שגורמת אף היא לתזוזת משתמשים לאפליקציות המתחרות. שם, בשעה האחרונה מתקבלים הדיווחים של הגולשים על התקלה, וחלקם אף חוגגים אותה.
-
@שמואל-ש אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!:
@שמואל רק תדאג שלא יווצר פה נושא של 300 כמו שהיה פעם כשלא היה ניתן להכינס לחשבון גוגל...
אנחנו מתקרבים... 🥱🥱
-
@כמה-טוב-השם אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!:
@fshlomo
אחרי שמתמכרים לא עוברים
תראה כמה אנשים מחכים שיסדרו את התקלהאני ספציפי יותר אוהב טלגרם אז שכןלם יעברו לשם
אגב יש גם את VIBER... -
אני ספציפי יותר אוהב טלגרם אז שכןלם יעברו לשם
תציע להם
-
אגב יש גם את VIBER...
השתמשת פעם בויבר?! אין מה להשוות!!!!