להורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד
- 
פוסט זה נמחק! @יוסי-הגאון אני מנסה לתת לייק ולא עובד 
- 
@יוסי-הגאון אני מנסה לתת לייק ולא עובד 
- 
פוסט זה נמחק! 
- 
פוסט זה נמחק! @יוסי-הגאון יש אפשרות במשחק לשחק עם החיישנים של הטלפון או שזה רק עם לחצנים? 
- 
@יוסי-הגאון יש אפשרות במשחק לשחק עם החיישנים של הטלפון או שזה רק עם לחצנים? @יוסי-הגאון אני לא מסתדר עם לחצנים במגע! 
- 
@יוסי-הגאון אני מנסה לתת לייק ולא עובד 
- 
@davik כתב בלהורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן!: למה הוא לא מתקין לי? (אנדרואיד 9) לא יודע 
 לי הוא עבד מצויין באנדרואיד 9 אבל זה של שיומי mini אני לא יודע...@נרוש כתב בלהורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן!: ppp זה צריך אינטרנט? לא 
- 
@davik כתב בלהורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן!: למה הוא לא מתקין לי? (אנדרואיד 9) לא יודע 
 לי הוא עבד מצויין באנדרואיד 9 אבל זה של שיומי mini אני לא יודע...@נרוש כתב בלהורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן!: ppp זה צריך אינטרנט? לא 
- 
 לי הוא עבד מצויין באנדרואיד 9 אבל זה של שיומי mini אני לא יודע...@נרוש כתב בלהורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן!: ppp זה צריך אינטרנט? לא @ppp כתב בלהורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן!: @davik כתב בלהורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן!: למה הוא לא מתקין לי? (אנדרואיד 9) לא יודע 
 לי הוא עבד מצויין באנדרואיד 9 אבל זה של שיומי mini אני לא יודע...@נרוש כתב בלהורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן!: ppp זה צריך אינטרנט? לא עובד לי 
 תודה
- 
פוסט זה נמחק! @יוסי-הגאון OTR - Offroad Car Driving Game אפשר את המשחק הזה בלי בקשת גישה? אני לא מצליח להיכנס לחשבון גוגל שלי... 
- 
@יוסי-הגאון OTR - Offroad Car Driving Game אפשר את המשחק הזה בלי בקשת גישה? אני לא מצליח להיכנס לחשבון גוגל שלי... @צייר-מקצועי כתב בלהורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן!: @יוסי-הגאון OTR - Offroad Car Driving Game אפשר את המשחק הזה בלי בקשת גישה? אני לא מצליח להיכנס לחשבון גוגל שלי... ממחר אני יעשה בלי בקשת גישה 
- 
@ppp אשמח שתשתף איתי את הקובץ למייל S0583266378@GMAIL.COM 
 נחסם בנט פרי
- 
@נרוש כתב בלהורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן!: @ppp מוזר.. 
 כי הוא נמצא לי על LOADING כבר שעה ולא מתקדם...גם לי... אבל זה לא ממה שהביאו פה אלא מאתר אחר, אבל גם שם כתוב שזה החל מאנדרואיד 4.0 
- 
@נרוש כתב בלהורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן!: @ppp מוזר.. 
 כי הוא נמצא לי על LOADING כבר שעה ולא מתקדם...גם לי... אבל זה לא ממה שהביאו פה אלא מאתר אחר, אבל גם שם כתוב שזה החל מאנדרואיד 4.0 @ציפור-ירוקה שלי זה אנדרואיד 11 
- 
כלבו רוט - אפליקציה לביצוע שינויים ושיפורים במכשירים מושרשים. 
 באופן כללי, כשמו כן הוא. אוסף נהדר של כלים למכשירים מושרשים.
 com.superthomaslab.rootessentials_2.4.9-201710270_minAPI11(nodpi)_apkmirror.com.apk
 f-droid חנות אפליקציות בקוד פתוח שמכילה אפליקציות קוד פתוח
 F-Droid.apk
 My APK - מאפשר לבצע הרבה פעולות על קבצי APK או אפליקציות מותקנות (למשל; לגבות אפליקציה מותקנת לAPK, לשתף אותה וכדומה)
 my-apk.apk
 זמנים הלכתיים
 הורדה
 קבצי JAR
 אמולטור של ישומי JAR (של נוקיה) לאנדרואיד
 קבצי jar.apk