בקשת מידע | שליטה מרחוק בהגדרות אנדרואיד
-
היי, אני מחפש אפליקצייה שמאפשרת לי לשלוט מרחוק במכשיר אנדרואיד, כמו להדליק ולסגור אפליקציות, לכבות את השמע/רטט/וויי פיי/סים/שיחות וכו'
אני משער שאפליקציות בקרת הורים יודעות לעשות את זה, השאלה האם למישהו יש המלצה למשהו טוב, ונוח? עדיף משהו שאפשר לשלוט מהמחשב/דפדפן. -
היי, אני מחפש אפליקצייה שמאפשרת לי לשלוט מרחוק במכשיר אנדרואיד, כמו להדליק ולסגור אפליקציות, לכבות את השמע/רטט/וויי פיי/סים/שיחות וכו'
אני משער שאפליקציות בקרת הורים יודעות לעשות את זה, השאלה האם למישהו יש המלצה למשהו טוב, ונוח? עדיף משהו שאפשר לשלוט מהמחשב/דפדפן. -
@מוטי-מן יש שליטה מרחוק של טים ויואר ואנידיסק
אבל זה לעזרה ואפשר לנתק אותם
יש כמה בקרות הורים באפליקציות, במחשב אולי דרך נוקס -
@מוטי-מן יש שליטה מרחוק של טים ויואר ואנידיסק
אבל זה לעזרה ואפשר לנתק אותם
יש כמה בקרות הורים באפליקציות, במחשב אולי דרך נוקס -
אני משער שאפליקציות בקרת הורים יודעות לעשות את זה, השאלה האם למישהו יש המלצה למשהו טוב, ונוח? עדיף משהו שאפשר לשלוט מהמחשב/דפדפן.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות