בקשת מידע | רמקול JBL באלי אקספרס
-
@מומי-ארזי כל "המותגים" כביכול שיש שם הההככככלללל מזוייף ובמחיר טיפה יותר נמוך או אפילו אותו הדבר כמו הארץ אז בשביל מה להסתבך????
אם תרצה תזכיר לי מחר או תתיג אותי ואני יזכור להביא לך קישור של בוקסה שלא רואה את jbl
חברה מוכרת שרק שכחתי את השם שלה כרגע שמומלצת מאוד וזולה הרבה יותר ממה שמוכרים אותה בארץ והיא אורגינל לא מזוייפת. -
@מיאו-0 אמר בבקשת מידע | רמקול JBL באלי אקספרס:
@מומי-ארזי כל "המותגים" כביכול שיש שם הההככככלללל מזוייף ובמחיר טיפה יותר נמוך או אפילו
גם מזיפי? כי הזמנתי עכשיו בומבקס 2 של JBL מזיפי
-
@שוקו-תנובה בעיקרון הכככללל מזוייף שם חבל ששמת את הכסף שלך שם תקווה לטוב השאלה גם כמה שמת חבל שלא שאלת לפני שקנית מקווה שתקבל משהו טוב ולא דפוק וגם אם תקבל משהו לא טוב אם תוכיח שזה לא מקורי יחזירו לך את הכסף ופעם הבאה תלמד גם לא לקנות מזיפי ההפרשים גדולים עדיף לך לקנות מאלי אקספרס ישר לא מהם חבל על הפערי תיווך
-
@שוקו-תנובה אתה משלם לו על דמי תיווך מה שכן שהם לוקחים את המכס עליהם אבל לא תמיד זה משתלם הפערים גדולים לפעמים אבל הכל תלוי גם מה אתה קונה
-
@שוקו-תנובה הכי טוב כל פעם זה לעשות השוואה לא לסמוך ישר רק עליהם [אני מזמין ישר מאלי אקספרס אבל אם אתה רוצה להיות בטוח תעשה השוואה בכל פעם]
-
@שוקו-תנובה אתה משלם לו על דמי תיווך מה שכן שהם לוקחים את המכס עליהם אבל לא תמיד זה משתלם הפערים גדולים לפעמים אבל הכל תלוי גם מה אתה קונה
אם מזמינים ישר מאלי אקספרס מה אתה עושה אם המכס?
-
@שוקו-תנובה קודם כל עד 300 ש"ח בערך נראה לי גם פחות לא משלמים מכס כלל וגם אם זה דבר גדול שעולה יותר אפשר לבקש מהמוכר שירשום על החבילה שזה עלה לך 300 ש"ח דוגמא ואז אתה לא משלם מכס בכלל.
יש לי חבר שקנה מחשב מאלי אקספרס ועשה כך והמוכר שיתף איתו פעולה והוא לא שילם שקל מכס ואם אני לא טועה המחשב עלה לו באיזור ה2000 ש"ח. -
@מומי-ארזי בבקשה הקישור לבוקסה של חברת האנקר [שכחתי את השם כשדיברתי עליה] בוקסה מצויינת אין דברים כאלה ובמובן מסויים היא יותר טובה מJBL יש לה גם אפילקציה לשנות את השמע שלה אקולייזר בלע"ז שמע נקי וטוב בס ברמה בלי סתם לפוצץ את האוזניים באמת תקנה ותבין יש לי לפחות 7 חברים שקנו אותה ונהנו עד הגג. נ.ב. בארץ היא עולה הרבה יותר.https://a.aliexpress.com/_uX39Xa חברה מוכרת.
-
@מיאו-0 הרבה פעמים הם כן תופסים את זה במכס, בפרט במחשב וכדו' שזה דבר גדול.
מכס משלמים מ-500 דולר, אבל מע"מ משלמים כבר מ-75...מאיזה סכום משלמים מכס?
500 דולר ומעלה. כל עוד עלות המוצר נמוכה מסכום של 500 דולר אתם פטורים מלשלם מכס על החבילה, למעט בהזמנה של מוצרים אלכוהולים או טבק.
מה שכן, אין זה אומר שלא תצטרכו לשלם מע"מ או מיסים נוספים. מכס ומע"מ הם שני גופים שונים ולכל אחד הנחיות ומגבלות שונות.ראה גם מחשבון מכס
-
@מומי-ארזי בבקשה הקישור לבוקסה של חברת האנקר [שכחתי את השם כשדיברתי עליה] בוקסה מצויינת אין דברים כאלה ובמובן מסויים היא יותר טובה מJBL יש לה גם אפילקציה לשנות את השמע שלה אקולייזר בלע"ז שמע נקי וטוב בס ברמה בלי סתם לפוצץ את האוזניים באמת תקנה ותבין יש לי לפחות 7 חברים שקנו אותה ונהנו עד הגג. נ.ב. בארץ היא עולה הרבה יותר.https://a.aliexpress.com/_uX39Xa חברה מוכרת.
הוא איכותי גם בגבוהים כמו JBL?
-
@אפרושי-מאיסורא לטעמי גם יותר טוב במובן מסויים
-
@צדיק-תמים משלמים מ75 דולר לא מ500 דולר ועכשיו ליברמן רוצה להוריד את זה ל50 דולר תנסה במחשבון מכס לכתוב מחשב מעל 1000 ש"ח ותראה
כמו שאמרתי:
מכס משלמים מ-500 דולר, אבל מע"מ משלמים כבר מ-75...
המחשבון לא נטען לי עכשיו, אבל אתה יכול לעשות חישוב על 1000 שקל וחישוב על 4000 שקל ותראה שזה יותר מאשר כפול 4...