בירור | בירור מצלמות
-
@חראשו אמר בבירור | בירור מצלמות:
@יענקי02 אמר בבירור | בירור מצלמות:
@י-פל עדיף 620 או 740 אבל ה740 עולה יותר
740 עולה כפול
לא עולה כפול עולה 1250 -
@יענקי02 אין דגם כזה יש D7 זה כבר במקצועיות ובמקצועיות בחיים לא מתחילים בדגמים האלה אח"כ מתיאשים אחרי תקופה קצרה ומוכרים בחצי מחיר[מהיכרות שלי עם כמה כאלה פשוט חבל על הכסף] מתחילים בדגמים היותר פשוטים של קנון כגון 700D \750D ולאט מתקדמים אם רואים שזה מענייין אותך חבל לבזבז 2000 ש"ח רק על גוף ועוד עדשה ובקיצור אפשר לכתוב על זה ספרייה שלמה על צילום מה שבטוח שכל טעות בתחום הזה עולה המון כסף [מידיעה אני בתחום הזה גם] עדיף להתייעץ עם אדם שמבין ועם נסיון ולא לזרוק כסף לים!!!
-
@י-פל אמר בבירור | בירור מצלמות:
@חראשו
למי שעדיין לא יודע, זאפ זה אתר מיושן ולא מעודכן, ואי אפשר לסמוך עליו בכלום, כך שאין מה לשלוח קישורים לזאפ. אם אתה מכיר אתרי השוואות יותר לעניין, תעלה.לידיעתך המחירים של המצלמות עלו
נ.ב. אם אתה כ"כ מבין באתרים אם הם מיושנים או לא, תמצא אתר שמביא יותר זול מהם
אולי הם לא מציגים את כל התמונה במדויק, כי ksp ועוד עזבו אותם, אבל זה נותן לך הרבה ידע כשאתה מחפש על משהו -
@י-פל במחיר הזה לא משתלם לקנות את המצלמות האלה כי הם מצלמות עדינות ונהרסות מהר, לכן ישנם שני אפשרויות א. או לקנות דגם יותר מתקדם ז"א מצלמה שמתחילה להיות מקצועית ז"א עם עדשות מתחלפות וכו' במחיר הזה של 900 ש"ח אבל יד שניה [ישנם הרבה מציאות ביד2] אבל הכי חשוב זה להתייעץ עם אדם שמבין ולא לקנות סתם לבדוק כל דגם ולדעת את המצב של המוצר ולפי זה לקנות ב. להוסיף עוד קצת כסף לא הרבה[200.300] ולקנות גם מצלמה מקצועית כי אם מניחים כבר 900 ש"ח עדיף להוסיף עוד קצת וךקנות חדשה משהו יותר טוב ויותר אמין מהמצלמות החצי מקצועיות במחירים האלה
-
@מישהו12 נכון אתה צודק שקשה לתפעל אבל מתחילים בפשוטות לא ביקרות אני יש לי מצלמה 600D של קנון שהיא פשוטה מאוד יחסית אבל הכל תלוי איך מצלמים יכול להיות ציוד של 20.000 אבל מי שלא יודע לצלם לא יוציא כלום צריך את הפשוטות והם הרבה יותר קלות לתפעול קצת זמן והכל מסתדר ואפשר להוציא ביצועים שממצלמות הרבה יותר יקרות אנשים לא מוציאים ואני אישית לא ממליץ את החצי מקצועיות
-
@י-פל אמר בבירור | בירור מצלמות:
אשמח לחוות דעתכם:
מצלמת קנון איקסוס IXUS 285 שווה או לא? ואם לא/כן, איזו מצלמה טובה יש בשוק (לא יותר מ900 ש"ח)?אם התקציב שלך הוא באזור ה 900, לא כדאי לך מקצועית כי היא לא שווה כלום בלי שתקנה עדשות וכדו'.
אני ממליץ לך על 620. ואם אתה רוצה להשקיע בעוד 300 שקל - לך על 740 שזה מצלמה אומנם לא מקצועית ( חצי ) אבל מצלמה מקצועית באותו המחיר ( בלי הדברים שמסביב ) שווה הרבה פחות ממנה.