בעיה | שחזור מייל על מספר כשר
-
יש לי מייל חשוב מאד שנפתח על מספר כשר ואין לו מייל לגיבוי
הבעיה התחילה ששחכתי סיסמה וכל הנסיונות לשיחזור עלו בתהו כי המספר שרשום על המייל כאמור הוא מספר כשר ואין בו סמס ,
שאלתי מה אפשר לעשות, איך אפשר לקבל סמס למספר כשר אולי סים לבן או תציעו אפשרות אחרת והיכן ניתן להשיג סים לבן וכו, בתודה מראש -
הבעיה התחילה ששחכתי סיסמה וכל הנסיונות לשיחזור עלו בתהו כי המספר שרשום על המייל כאמור הוא מספר כשר ואין בו סמס ,
שאלתי מה אפשר לעשות, איך אפשר לקבל סמס למספר כשר אולי סים לבן או תציעו אפשרות אחרת והיכן ניתן להשיג סים לבן וכו, בתודה מראש -
@קומבינה אם אתה מוכן להשקיע אז תעבור לגולן ע''פ רוב מקבלים סמס בגולן מגוגל (ושיהיה פלאפון שיכול להציג את ההודעה)
-
שאלתי מה אפשר לעשות, איך אפשר לקבל סמס למספר כשר אולי סים לבן או תציעו אפשרות אחרת והיכן ניתן להשיג סים לבן וכו, בתודה מראש@קומבינה אם המייל מקושר לחשבון גוגל אתה יכול להחליף את מספר הטלפון...
זאת בתנאי שאת הסיסמא של חשבון הגוגל לא שכחת... -
@קומבינה אם המייל מקושר לחשבון גוגל אתה יכול להחליף את מספר הטלפון...
זאת בתנאי שאת הסיסמא של חשבון הגוגל לא שכחת...@אדי-המתכנת אמר בבעיה | שחזור מייל על מספר כשר:
@קומבינה זאת בתנאי שאת הסיסמא של חשבון הגוגל לא שכחת...
@קומבינה אמר בבעיה | שחזור מייל על מספר כשר:
הבעיה התחילה ששחכתי סיסמה
-
@אדי-המתכנת אמר בבעיה | שחזור מייל על מספר כשר:
@קומבינה זאת בתנאי שאת הסיסמא של חשבון הגוגל לא שכחת...
הבעיה התחילה ששחכתי סיסמה
@דוד-1 לפעמים זאת סיסמא אחרת...
-
@דוד-5555 וואלה מה אתה אומר....אבדוק!
ישנה עוד דרך אולי? על הצד שלא יעבודותוודא שיהיה מכשיר תומך הודעות דוגמת C2
-
שאלתי מה אפשר לעשות, איך אפשר לקבל סמס למספר כשר אולי סים לבן או תציעו אפשרות אחרת והיכן ניתן להשיג סים לבן וכו, בתודה מראש@קומבינה בע''ה ב''ה.
אשמח לדעת אם יש דרך לשחזר חשבון מייל עם פלאפון כשר חברת הוט מובייל ששכחתי מה הסיסמה.