בעיה | תקלה בהפעלת מחשב
-
@למה-מה-קרה secure boot זה איתחול מאובטח בביוס ולכן אם תנסה להעלות בבוט את הכונן הזה יהיה לך שגיאה ולא תוכל להעלות אותו ולכן מה שאתה צריך לעשות זה לפני שאתה מעלה אותו בביוס את צריך לבטל את ה secure boot
-
@למה-מה-קרה אמר בבעיה | תקלה בהפעלת מחשב:
@משה-מזרחי
מה זה אומר?
צרבתי עם רופוסהוא אומר לך שכיוון שצרבת uefi אז תדע שתצטרך במחשב בביוס לאפשר אתחול מאובטח כי אחרת לא תוכל להעלות האונקי בבוט.
נ.ב מצטער , עדיין לא הצלחתי להבין מה אתה בדיוק רוצה לעשות.
האם אתה רוצה להתקין מערכת הפעלה ווניוס על אונקי? זה דבר אחד.
האם אתה רוצה למחוק מערכת הפעלה מהמחשב ולהשאיר השניה? זה דבר אחר.
האם אתה רוצה לגבות הכל ולמחוק הכל ואז להתקין התקנה נקייה? זה שוב דבר אחר.
באר עצמך. -
@elazar אמר בבעיה | תקלה בהפעלת מחשב:
@למה-מה-קרה secure boot זה איתחול מאובטח בביוס ולכן אם תנסה להעלות בבוט את הכונן הזה יהיה לך שגיאה ולא תוכל להעלות אותו ולכן מה שאתה צריך לעשות זה לפני שאתה מעלה אותו בביוס את צריך לבטל את ה secure boot
ואך אני עושה את זה?
-
@למה-מה-קרה איזה חברה המחשב?
-
@למה-מה-קרה תדליק את המחשב ותוך כדי תלחץ F2 עד שתגיע לביוס ואז תלך ללשונית BOOT ושם תראה את ההגדרה SCEURE BOOT ואתה צריך לשנות מ enabled ל disabled ואז yes ואז F10 ואז yes
-
@elazar אמר בבעיה | תקלה בהפעלת מחשב:
@למה-מה-קרה תדליק את המחשב ותוך כדי תלחץ F2 עד שתגיע לביוס ואז תלך ללשונית BOOT ושם תראה את ההגדרה SCEURE BOOT ואתה צריך לשנות מ enabled ל disabled ואז yes ואז F10 ואז yes
מתי אני אמור ללחוץ F10
יש לי שתי אפשרויות אחרי שאני משנה בביוס,
או "ליישם" או "ברירת מחדל" בחרתי בליישם ואח"כ לחצתי על F10 ולא פתח כלום -
@למה-מה-קרה F10 זה עושה את הפעולה של save and exit (לשמור ולצאת) אז אפשר גם לעבור ללשונית exit ושם לשמור אבל אם תוכל להביא צילום מסך ממה שאתה עושה לפני זה זה יעזור
-
-
@למה-מה-קרה אוקי אחרי שאתה בוחר disabled אתה יכול ללחוץ על apply (מה שיש בצד ימין למטה) ?
-
@למה-מה-קרה אמר בבעיה | תקלה בהפעלת מחשב:
@elazar
ויציאה?רגע לא ענית לי אתה יכול ללחוץ על זה ?
אם כן מה רואים אח"כ ?
אם זה נשאר אותו דבר תלחץ על EXIT ובזה זה נגמר -
@למה-מה-קרה אוקי תלחץ על EXIT