בקשת מידע | האם מישהו מכיר תוכנה להסרת כל הדרייברים הלא-סטנדרטיים במחשב (עבור שיבוט בעיקר)?
-
קורה שאני רוצה לשבט (כלומר, להעביר מערכת הפעלה) למחשב אחר, אך הדרייברים אינם תואמים, ויכולים לגרום לבעיות תאימות.
האם מישהו יודע על תוכנה או דרך להסיר את כל הדרייברים הלא-סטנדרטיים? (לדוגמא תוכנה שסורקת רשימה של דרייברים שהם 'בסדר' או ע"פ מאפיין מסוים, ואת השאר מוחק).
אודה לכל מי שיש מידע על זה. -
@שלל אמר בבקשת מידע | האם מישהו מכיר תוכנה להסרת כל הדרייברים הלא-סטנדרטיים במחשב (עבור שיבוט בעיקר)?:
קורה שאני רוצה לשבט (כלומר, להעביר מערכת הפעלה) למחשב אחר, אך הדרייברים אינם תואמים, ויכולים לגרום לבעיות תאימות.
האם מישהו יודע על תוכנה או דרך להסיר את כל הדרייברים הלא-סטנדרטיים? (לדוגמא תוכנה שסורקת רשימה של דרייברים שהם 'בסדר' או ע"פ מאפיין מסוים, ואת השאר מוחק).
אודה לכל מי שיש מידע על זה.https://thinkmobiles.com/blog/he/best-free-driver-updater-he/
-
כבר מתקופת ה XP אני עובד רק עם אימג' מוכן של מערכת ההפעלה ופורס על כל חומרה
לא זכור בעיות חומרה וגם אם כן הם זניחות ביחס לתמורה ולגמישותאם אתה מעוניין בדרך ה"רישמית"
תתכונן למסע ארוך שנקרא sysprep
כמדומני שדובר כבר בפורום
לדעתי מיותר ומפרך -
@אמיר אמר בבקשת מידע | האם מישהו מכיר תוכנה להסרת כל הדרייברים הלא-סטנדרטיים במחשב (עבור שיבוט בעיקר)?:
לדעתי מיותר ומפרך
מניסיוני, כדאי ומשתלם.
כמה מחשבים כאלה הייתי צריך להתקין מחדש בגלל תקלות של השיטה הגרועה הזו. -
@תורה-צוה-לנו-משה התקנתי לא פעם ולא פעמיים מערכות הפעלה בצורה הזו ואין בזה שום בעיה
צריך רק לדעת לעשות את זה טוב זה הכל -
את מספר הפעמים שיוצא לי לפרוס אימג'ם של acronis (כמעט כל יום ב15 שנה האחרונים) אני בטח לא יכול לספור
וכשניסיתי אתמול להזכר האם אי פעם קרה שמערכת לא תיפקדה בגלל זה לא הצלחתי להזכר
היו בעיות אחרות שהיו מופיעות גם בהתקנה נקיה , כמו דרייברים ל SATA או USB3 או AHCI שהתחדשו במשך השניםכעת פריסה לוקחת בסביבות ה10 ד' חוץ מתהליך הבוט מה-USB וחלוקות המחיצות ובחירה האם ללכת על GPT או MBR
אחרי זה זה דרייברים וגמרנו .
המקסימום זה להסיר התקנים נסתרים שלא יפריעו סתם .
בשבילי ה- sysprep ממש לא שווה את זה . -
@משה-מזרחי זה בדיוק מה שאמיר מדבר עליו