המלצה | מדפסת משולבת
-
שלום רב.
אני זקוק למדפסת למשרד, כזו שתכיל סורק, שתהיה מהירה, ואני צריך שיהיו בה 3 מגשים לשלושה סוגי דפים, אבל לא משהו עם הזנה ידנית אלא שכל מגש יוכל להכיל כמות של דפים, אחד מהמגשים אני זקוק שיהיה בגודל המינימלי של דפים (76*127), וכמובן שתהיה מדפסת רשת.
אשמח לעצות, תודה. -
שלום רב.
אני זקוק למדפסת למשרד, כזו שתכיל סורק, שתהיה מהירה, ואני צריך שיהיו בה 3 מגשים לשלושה סוגי דפים, אבל לא משהו עם הזנה ידנית אלא שכל מגש יוכל להכיל כמות של דפים, אחד מהמגשים אני זקוק שיהיה בגודל המינימלי של דפים (76*127), וכמובן שתהיה מדפסת רשת.
אשמח לעצות, תודה. -
צבעוני, עברית?
נ.ב. 3 מגשים זה די יקר, אתה מתכוון A5 A4 A3 לא?
יש לך כאן (לא מכיר אישית)@חראשו אני לא צריך צבעונית, ואני צריך לגדלים A4-3 ועוד אחד קטן לגודל 76*127, שזה המינימום הקיים.
-
@חראשו אני לא צריך צבעונית, ואני צריך לגדלים A4-3 ועוד אחד קטן לגודל 76*127, שזה המינימום הקיים.
@חראשו וגם עברית לא קריטי לי למרות שזה יהיה מאד יעיל.
-
@חראשו אני לא צריך צבעונית, ואני צריך לגדלים A4-3 ועוד אחד קטן לגודל 76*127, שזה המינימום הקיים.
@arye-zalaznik אמר בהמלצה | מדפסת משולבת:
ועוד אחד קטן לגודל 76*127
נראה לי מאוד קטן
כאן יש לך גדלים של נייר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות