בקשת מידע | איך מתפטרים מחסימה עצמית אוטומטית של וינדוס - לקבצי תמונה בשולחן העבודה?
-
@משה-מזרחי אמר בבקשת מידע | איך מתפטרים מחסימה עצמית אוטומטית של וינדוס - לקבצי תמונה בשולחן העבודה?:
מומלץ ליצור נקודת שחזור לפני זה
שבעתי בחיי מנקודות שחזור. אני מעדיף להיות חכם לפני כן ולבדוק על מכונה וירטואלית... בכוונה הגדרתי אצלי במחשב שנקודת שחזור תהיה לא פעילה, שלא אשתכנע להשתמש עימה. שונא את הדבר הזה! רק צרות הביא לי.
ו- @10110000 מאיפה הבאת את המידע הזה, אם לא מניסיון אישי?
-
@שלל אמר בבקשת מידע | איך מתפטרים מחסימה עצמית אוטומטית של וינדוס - לקבצי תמונה בשולחן העבודה?:
@משה-מזרחי אמר בבקשת מידע | איך מתפטרים מחסימה עצמית אוטומטית של וינדוס - לקבצי תמונה בשולחן העבודה?:
מומלץ ליצור נקודת שחזור לפני זה
שבעתי בחיי מנקודות שחזור. אני מעדיף להיות חכם לפני כן ולבדוק על מכונה וירטואלית... בכוונה הגדרתי אצלי במחשב שנקודת שחזור תהיה לא פעילה, שלא אשתכנע להשתמש עימה. שונא את הדבר הזה! רק צרות הביא לי.
ו- @10110000 מאיפה הבאת את המידע הזה, אם לא מניסיון אישי?
מבירור בגוגל
-
@שלל אמר בבקשת מידע | איך מתפטרים מחסימה עצמית אוטומטית של וינדוס - לקבצי תמונה בשולחן העבודה?:
@10110000 אמר בבקשת מידע | איך מתפטרים מחסימה עצמית אוטומטית של וינדוס - לקבצי תמונה בשולחן העבודה?:
virtual box
הי, ראיתי שניחשת את מה שהייתי באמצע לכתוב...
מ"מ, זה ארגז החול של וינדוס, או שזו תוכנה אחרת?חיצונית
-
@10110000 בעקבות הפוסט שלך עשיתי חיפוש של המפתח הנ"ל והגעתי לדף הזה של מיקרוסופט. שם מוסבר שכדי לבטל באופן כללי את השאלה יש להיכנס ל- מאפייני אינטרנט> כרטיסיית אבטחה> אינטרנט> רמה מותאמת אישית> שונות> הפעלת יישומים וקבצים לא בטוחים ולחיצה על 'אפשר' (במקום 'הצג שאלה').
ואכן זה עבד!!!תודה רבה
תמשיך לעזור ולעשות חסד!