בירור | תוכנה של אופיס
-
@משה-מזרחי זהו שאני לא זוכר בחיפוש גוגל אני גם לא מצליח
-
@שוקו-תנובה project pro
או visio pro ? -
@שוקו-תנובה
תעבור על הנושא הזה
https://mitmachim.top/post/395842
בגדול זה אמור להיות כלול
תחפש את השם הזה בהתחל , תראה אם זה באמת מותקן אצלך
אם לא , תחפש קובץ iso שיש את זה שם
ותשים את הרישיון שיש לך -
פוסט זה נמחק!
-
אני מנסה להפעיל את הרישיון על זה וזה כותב מה עושים
-
@שוקו-תנובה אפשר להתקין את זה מאופיס המתעדכן, או ע"י התקנת כל האופיס מחדש של ירון - הוא מתקין הכל אוטומטי, גם את הנ"ל (ובעברית מלאה).
נ.ב. לדעתי כדאי לבדוק שוב האם זה באמת התוכנה הזו. זו תוכנה של פרויקטים, לא יודע אם יש לזה קשר לבניית אתרים.
-
@שלל אמר בבירור | תוכנה של אופיס:
@שוקו-תנובה אפשר להתקין את זה מאופיס המתעדכן, או ע"י התקנת כל האופיס מחדש של ירון - הוא מתקין הכל אוטומטי, גם את הנ"ל (ובעברית מלאה).
נ.ב. לדעתי כדאי לבדוק שוב האם זה באמת התוכנה הזו. זו תוכנה של פרויקטים, לא יודע אם יש לזה קשר לבניית אתרים.
1.מה זה מאופיס המתעדכן
2. אם אני מתקין את התוכנה של ירון אני יוכל לשים רישיון של משרד החינוך על התוכנה
3. לגבי בניית אתריים תסתכל על הבלוק השלישי בתמונה נראה לי שזה בונה אתרים
-
- אופיס המתעדכן - הורדה
- לא צריך, זה בדיוק הרעיון של ירון, לפרוץ את הרישיון. אז מה צריך את של משרד החינוך?..
- באמת לא מבין בתוכנה, רק מסקירה שערכתי עליה בעבר, הבנתי שזה כך. אם אתה חושב אחרת, זה עסק שלך. זה פשוט מה שהיה נראה לי...
בהצלחה
-
@שוקו-תנובה אמר בבירור | תוכנה של אופיס:
- לגבי בניית אתריים תסתכל על הבלוק השלישי בתמונה נראה לי שזה בונה אתרים
באמת לא הבנתי איך אתה רואה מפה בניית אתרים. זה לדעתי דמיון מפותח למדי.
"דיאגרמת מסגרת תיל" וציור כלשהו. איך הגעת לזה? -
@שלל אמר בבירור | תוכנה של אופיס:
דיאגרמת מסגרת תיל
תסתכל פה את האמת שאני גם לא יודע אבל לדעתי אפשר לעצב שם אתרים
-
@שוקו-תנובה כפי הנראה לא מדובר על עיצוב של ממש, אלא על האפשרות להציג את המיזם שלך, כפי שהוא אמור להיראות בדמיונך, בשביל שאר אנשי הצוות שלך - כדי שתוכלו לעבוד באותו כיוון של הפרוייקט (ולכן זה בתוך תוכנת 'פרוייקט'). אבל זה בלי פונקציות ממשיות.
תקרא בעיון (מהאתר הנ"ל): "הבא רעיון יישום לחיים, באמצעות מסגרת תיל Visio תיל. מסגרת תיל היא מודל חזותי מפורט של ממשק המשתמש של יישום, שהוא כמו שרטוט של פונקציונליות ותוכן. תבניות אלה של אתרי אינטרנט ו- Wireframe למכשירים ניידים הן אידיאליות ליצירת אמינות נמוכה, לשרטט עיצוב כדי להציג רעיונות, להגיע להסכמה של צוות וליצור את הבסיס של מסגרת תיל באיכות גבוהה."
אני חושב שהדברים מדברים בעד עצמם. בכל אופן, אני לא מבין למה אתה מסתבך. אומרים שאפשר לבנות אתרים בקלות עם וורדפרוס. יש להם עשרות תבניות מוכנות, וזה בעברית. אישית לא התנסיתי, אבל הבנתי שזה די קל. תוכל לנסות לבקש עזרה משאר החבר'ה בפורום.
תוכל לחפש על זה מידע באמצעות חיפוש "Wordpress" בגוגל (או במתמחים... )
-