בירור | תפילון להתקנה שעובד בכשרים
- 
יש שיומי כשר בטעות נמחק לי התפילון רשום לי בטלפון שאפשר להתקין אפליקציות שאושרו מראש בלבר יש למישהו משהו שאולי יעבור[טקסט קישור](תפילון.apk כתובת קישור) זה מאינדיקס ולא עבד לי 
- 
יש שיומי כשר בטעות נמחק לי התפילון רשום לי בטלפון שאפשר להתקין אפליקציות שאושרו מראש בלבר יש למישהו משהו שאולי יעבור[טקסט קישור](תפילון.apk כתובת קישור) זה מאינדיקס ולא עבד לי @משישהו-34 אמר בבירור | תפילון להתקנה שעובד בכשרים: יש שיומי כשר בטעות נמחק לי התפילון רשום לי בטלפון שאפשר להתקין אפליקציות שאושרו מראש בלבר יש למישהו משהו שאולי יעבור[טקסט קישור](תפילון.apk כתובת קישור) זה מאינדיקס ולא עבד לי אנחנו לא יכולים לדעת... 
 זה תלוי ביוצר הגרסא שלך.
 מי בנה אותה? תן צילום מסך מאודות המכשיר.
 נ.ב-איך בטעות נמחק?
- 
@משישהו-34 אמר בבירור | תפילון להתקנה שעובד בכשרים: יש שיומי כשר בטעות נמחק לי התפילון רשום לי בטלפון שאפשר להתקין אפליקציות שאושרו מראש בלבר יש למישהו משהו שאולי יעבור[טקסט קישור](תפילון.apk כתובת קישור) זה מאינדיקס ולא עבד לי אנחנו לא יכולים לדעת... 
 זה תלוי ביוצר הגרסא שלך.
 נ.ב-איך בטעות נמחק?
- 
- 
@משישהו-34 אמר בבירור | תפילון להתקנה שעובד בכשרים: יש שיומי כשר בטעות נמחק לי התפילון רשום לי בטלפון שאפשר להתקין אפליקציות שאושרו מראש בלבר יש למישהו משהו שאולי יעבור[טקסט קישור](תפילון.apk כתובת קישור) זה מאינדיקס ולא עבד לי אנחנו לא יכולים לדעת... 
 זה תלוי ביוצר הגרסא שלך.
 נ.ב-איך בטעות נמחק?
- 
יש שיומי כשר בטעות נמחק לי התפילון רשום לי בטלפון שאפשר להתקין אפליקציות שאושרו מראש בלבר יש למישהו משהו שאולי יעבור[טקסט קישור](תפילון.apk כתובת קישור) זה מאינדיקס ולא עבד לי @משישהו-34 תחפש בגוגל שם יש 
- 
@משישהו-34 תחפש בגוגל שם יש @הראש-ישיבה-0 יש מה 
- 
@הראש-ישיבה-0 יש מה @משישהו-34 תפילון 
- 
@משישהו-34 תפילון @הראש-ישיבה-0 אה לא בסדר אפסתי וחזר    
- 
@הראש-ישיבה-0 אה לא בסדר אפסתי וחזר    @משישהו-34 שכייח 
- 
@משישהו-34 שכייח @הראש-ישיבה-0 תודה 
- 
מ משישהו-34 סימן נושא זה כשאלה ב
- 
מ משישהו-34 סימן נושא זה כנפתר ב
- 
 א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב- א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב-